Wydział: NE
Wysłany: 2009-09-20, 22:40 Pomocy
Zostałam przyjeta na UE na studia wieczorowe wydział NE.
Mam parę pytań:
Gdzie mogłabym sie dowiedzieć w jakiej jestem grupie ( bo z tego co mi wiadomo mieli utworzyć dwie)
Dostałam kartkę od pani w sekretariacie że początek roku jest 1 października a na stronie UE w harmonogramie jest data 28 września i już sie troche pogubiłam kiedy jest ten poczatek roku
i mniej więcej o której zaczynają sie zajęcia na studiach wieczorowych i o której kończą?
Proszę o odpowiedzi i z góry dziękuje
Wiek: 25 Dołączył: 04 Sie 2007 Posty: 94 Skąd: przegub 1310
Wysłany: 2009-09-23, 10:20
wydaje mi sie, ze zaczniecie od 1szego uroczysta inauguracja w budynku P, tam dostaniecie plan i indeksy (chociaz lepiej zadzwoncie, czy od 28 juz musiscie isc na zajecia). Zajecia sa przewaznie od 16-20,21
Wysłany: 2009-09-28, 19:33
ja z zupełnie z inna sprawa ale mozna to wstawić pod tytuł "pomocy !"
nie wiem jak sprawdzić w jakiej sali mam zajęcia z języków obych...
wiem że jestem w 36 grupie (NE) na angielskim kontynuowanym i mam jutro zajęcia z mgr Ewą Jaroń od 8:15 do 9:00 ale za ... nie potrafie znaleźć w jakiej sali...
Wchodzisz na swój plan zajęć, przewijasz stronę na dół, szukasz pani Jaroń gdzieś tam pośród JO1...JOx, i obok jej nazwiska jest numer sali w której masz zajecia
witam:) mam wielki problem.Jestem na studiach zaocznych NE FiR.znalazlam plan zajec na stronie,ale kompletnie nie mam pojecia o co w nim chodzi:/ i w jakiej grupie jestem...bo z tego co wyczytalam maja byc az 4 grupy z tego kierunku....czy wiecie mze gdzie to znalezc....prosze o pomoc i z gory dziekuje:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum