Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2010-09-05, 18:11 praca na weekend we Wrocławiu
Macie jakieś pomysły,gdzie mogą przyjąć na weekend.Może studenci poprzednich lat pracowali w weekendy,byście coś może podpowiedzieli .Z góry dziękuję za odpowiedz
jak jesteś z tych "większych" albo masz jakieś doświadczenia typu barman, spróbuj popytać po klubach. Mój kumpel poszedł i na drugi dzień stał na bramce (oczywiście wykracza on rozmiarami poza unormowaną skalę )
jest wiele miejsc gdzie potrzebuja tylko na weekendy, poszukaj w ogłoszeniach, na pewno mcdonald, kfc i tym podobne, rozkładanie towarów w marketach, ja osobiscie pracuje w sali zabaw dla dzieci, ale tu raczej odpadasz
_________________ "Uśmiech jest jak słońce, które spędza chłód z ludzkiej twarzy"
Hugo
najlepiej w sklepach z ciuchami pytac, ale trzeba sie liczyc, ze tu sie stoi i czasem nawet po 10-11 godzin, jak to weekendowka; ale kazdy sklep ma swoje zasady.
agencje hostess i hostów: dna, piekni i mlodzi
mozna sprobowac zagadac do dziewczyn,które stoja w marketach typu saturn, media markt, ale nie pracownikow marketow, ale hostessy (dzialy male agd itp) czy moze nie potrzebuja kogos jeszcze, zostawić im kontakt do siebie, tam sa bardziej przyzwoite stawki (od 10 zl/h w zwyż)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum