Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2010-01-19, 10:45 Przeniesienie się z AE w Katowicach na UW we Wrocławiu.
Witam chciałem się zapytać czy istnieje możliwość przeniesienia się z Akadami Ekonomicznej w Katowicach na UE we Wrocławiu ? Jestem studentem pierwszego roku Informatyki i Ekonometrii i wiele przedmiotów pokrywa mi się z przedmiotami na UE, jak to się odbywa przeniesienie, jakie dokumenty trzeba złożyć do kiedy, jak wygląda sprawa z różnicami programowymi i jakie są szanse na przeniesienie o ile jakiekolwiek są ?
Wszystkie osoby które wiedzą coś na ten temat bardzo bym prosił o pomoc i z góry dziękuję.
myślę, że przeniesienie się jest jak najbardziej możliwe, jednak jak to się ma od strony formalnej nie wiem
z tego co wiem AEK wcale od UE nie odstaje poziomem (chyba)
Wydział: NE
Wysłany: 2010-01-19, 17:17
najlepiej przenosić się po pełnym roku i dobrze by było mieć niezłą średnią:p w sensie nie 4,9 czy coś ale np 4,3 wzwyż :p wtedy na bank problemu nie będzie
Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2010-01-19, 18:29
Zbychowiec napisał/a:
myślę, że przeniesienie się jest jak najbardziej możliwe, jednak jak to się ma od strony formalnej nie wiem
z tego co wiem AEK wcale od UE nie odstaje poziomem (chyba)
Możliwe, że nie odstaje poziomem ale bardziej mi chodzi o komfort psychiczny, i mój nastrój, a wszystko przez to miasto - Katowice, poprostu źle się tu jakoś czuje, nie leży mi za bardzo, i sam myśl o Katowicach sprawia, że odechciewa mi się wszystkiego razem z nauka..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum