Wydział: NE
Wysłany: 2010-09-27, 16:12
Jak Cie wywalają drzwiami, to wchodź oknami weź sobie przygotuj jakiś konkretny PRETEKST do przeniesienia, nooooo i powiedz ze i tak chcesz podanie złozyc a wiem ze ludzie sie przenosili ..... ale to jedynie na poczatku semestru.... wiec czas ucieka
A babka sie denerwuje, bo jej glowe zawracasz i tak mowi aaaa w jej gestii jest tylko przepisanie Cie na inna liste a skreslenie z tej pierwszej + Twoja nowo założona teczka na inną kupkę
A ja mam pytanie na temat przeniesienia ale chodzi mi o grupy językowe. Czy jest taka możliwość? Jeśli tak to czy wystarczy podejść do prowadzącego/prowadzącej i się zapytać czy można zamienić, znaleźć osobę (lub nie) i chodzić, i już? Czy trzeba za to się zabrać z innej strony?
idź do swojego prowadzącego; gdy on udzieli zgody, zapytaj się prowadzącego, do którego chcesz się przepisać, ładnie poproś, a jak on też się zgodzi, to wracaj do swojego, podziękuj i powiedz do widzenia.
przynajmniej mi tak babka tłumaczyła, jak chciałam się przepisać ;p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum