Wydział: NE
Wysłany: 2010-08-26, 16:39 Przeniesienie
Wiecie może czy ktoś już próbował przenieść się kiedyś np. z ekonomii na FiR (na tym samym wydziale) na samym początku roku akademickiego? Jestem ciekaw czy jest to wogóle możliwe. Niestety za późno przejrzałem specjalizacje na danych kierunkach bo na FiR są takie przyjemniejsze. Z punktów dostałbym się i tu i tu ale teraz to moje punkty mają pewnie gdzieś.
Ja mam podobne pytanie dotyczące przeniesienia, ale na inny wydział. Chodzi mi tutaj o przeniesienie z FiR na NE, na FiR na ZiF? Po prostu teraz dojrzałam, że jednak FiR na ZiF wydaje mi się ciekawszy [jestem typowym ścisłowcem, a teraz wyczytuję, że na NE jest bardziej humanistycznie..]. Chciałabym się dowiedziec, czy to jest w ogóle możliwe?
I jeśli tak, moglibyście podac mi próg punktowy na ZiF FiR, żebym mogła sprawdzic czy mam wystarczającą ilośc punktów?
Jak powinno takie pytanie wyglądać? Ponieważ ja dostałem się na Zarządzanie a chciałem na FiR ale nie zdążyłem z papierami (termin składania papierów był dłuższy niż termin zmiany kierunku). A punktów starczy. Tak więc... Jak ma wyglądać takie podanie? Proszę. Pomóżcie...
Byłem z podaniem... Jakaś niemiła Pani która się tam w kancelarii dziekana bawi papierkami mi powiedziała:
"Nie ma nawet takiej opcji. Nie przenosimy. Nie ma mowy"...
Czy to znaczy, że ... Ugrzązłem? Podanie tak czy siak chcę złożyć... Jakie są opcje przeniesienia na inny kierunek? Po roku zacząć drugi kierunek... nadrobić egzaminy i zostawić stary kierunek ?
Pomóżcie bo jestem zdesperowany...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum