Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2010-03-16, 21:31 PRZENIESIENIE Z INNEJ UCZELNI, ZAOCZNE-DZIENNE
WITAM! JESTEM STUDENTKĄ FIR, I ROK NA UMCS W LUBLINIE I MAM DO WAS TAKIE PYTANIE, CZY SŁYSZELIŚCIE O PRZYPADKU, ZEBY KTOS Z ZAOCZNYCH Z INNEJ UCZELNI PRZENIÓSŁ SIE NA DZIENNE? MIAŁAM SREDNIĄ 4.5 + DZIAŁALNOŚĆ W KOLE NAUKOWYM EKONOMISTÓW, ALE NA PRZENIESIENIE SIĘ NA DZIENNE NA MOJEJ UCZELNI NIE MAM CO LICZYĆ NAWET ZE ŚREDNIĄ 6.0 I MEDALEM OD MINISTRA EDUKACJI. WIĘC PYTAM JAK TO U WAS JEST? BO OGÓLNIE CZYTAŁAM JUŻ ŻE CIĘŻKO ALE TO NA TEJ SAMEJ UCZELNI, NA NASZĄ Z INNEJ ŁATWO WIĘC MOŻE I U WAS. OCZYWIŚCIE DO DZIEKANATU ZADZWONIĘ, ALE NAJPIERW CHCIAŁAM ZSIĘGNĄĆ WASZEJ OPINII. POZDRAWIM
opanuj sie z tym caps lockiem (albo shiftem), wszyscy widza...
nie wiem jak wylgada sprawa z przeniesieniem, ale w pierwszej kolejnosci warto zadzwonic do dziekanatu wydzialu, na ktorym chcesz studiowac - moze uzyskasz tam informacje czy to mozliwe
_________________ All good things comes to those who wait
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum