Jeśli chodzi o dzienne to niestety nic nie wiadomo. Na stronie wciąż nie podają takich informacji. Ja jutro idę na uczelnię zobaczyć czy nie ma wywieszonych grup a jak nie będzie to zapytać w dziekanacie kiedy będą, bo wypadałoby już wiedzieć co i jak skoro za tydzień startujemy
_________________ There are so many people out there who will tell you that you can't. What you have to do is turn around and say "WATCH ME!"
Ja dzisiaj dzwoniłem do dziekanatu w tej sprawie i powiedziano mi, że podział na grupy będzie zamieszczony w ciągu kilku dni, na pewno jeszcze w tym tygodniu.
Ja dzisiaj dzwoniłem do dziekanatu w tej sprawie i powiedziano mi, że podział na grupy będzie zamieszczony w ciągu kilku dni, na pewno jeszcze w tym tygodniu.
Bardzo w porę. Lepiej teraz niż w październiku
[ Dodano: 2011-09-21, 16:34 ]
No to mamy już grupy! Jestem (szczęśliwą miejmy nadzieję) trzynastką. Anyone else?
_________________ There are so many people out there who will tell you that you can't. What you have to do is turn around and say "WATCH ME!"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum