Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2009-07-31, 08:49
hello,
A ja mam taką sprawę: teoretycznie wczoraj miały pojawić się wyniki dla studentów zaocznych, jednak ja nie mam bladego pojęcia gdzie one mogą być. Na moim koncie po zalogowaniu status jest identyczny, jak przed dwoma tygodniami: "Wynik rekrutacji: BRAK", "Wynik rekrutacji dla zgłoszenia: BRAK". Dodam tylko, że wypełniłem wszystkie ankiety, dokumenty, przelewy i inne, a w tabeli mam następujące informacje: "Punkty rekrutacyjne: 69,6 niepotwierdzone", "Opłata rekrutacyjna: 85 potwierdzona", "Status zgłoszenia: Przeniesiono na listę rezerwową", "Wynik rekrutacji: BRAK".
Wydaje mi się, że przyczyną tej niepewności może być mała liczba punktów, ale wolałbym bez gdybania otrzymać rzeczową odpowiedź.
Pozdrawiam!
No w moim przypadku okazało się, że przyszłam i powiedziano mi, że jak się zapisze to się status zmieni i tak się stało...
jestem teraz studentką międzynarodowych stosunków gospodarczych wieczorowych
sluchajcie, 28 lipca otrzymalam komunikat ze dostalam sie na FiR na Zifie na dzienne, a dzisiaj weszlam tak zobaczyc czy cos sie zmienilo i jak wczesniej mialam rekrutacje zakonczona i napis przyjeta tak teraz znowu mam decyzja do 30 lipca, oczekiwanie na decyzje. Myślicie ze to jakis blad czy o co chodzi? Znowu sie zastanawiaja czy mnie przyjac? Dzwonilam tam ale nikt nie odbiera i sie denerwuje
_________________ "Uśmiech jest jak słońce, które spędza chłód z ludzkiej twarzy"
Hugo
Wydział: NE
Wysłany: 2009-08-03, 20:23
ja dzwonilam dzisiaj na UE i mi powiedzieli ze wszystko jest ok i zebysmy sie nie martwili bo costam im sie pomieszlo w systemie i ze jak sie dostalismy to nic sie nie zmienilo, a listy juz do nas wyslali:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum