Wydział: NE
Wysłany: 2009-07-25, 17:25 Rejestracja internetowa- status zgłoszenia
Hej wszystkim, mam mały problem, otóż w statusie zgłoszenia widnieje "Można składać dokumenty" studia niestacjonarne, choć dokumenty te złożyłam ok.5 lipca. Czy nie powinno pojawic się "dokumenty złożone". niemożliwe żeby dokumenty nie dotarły bo składałam je osobiście, chyba że je zgubili...
no to rzeczywiście dziwnie. powinnas do nich zadzwonić, bo ja jak byłam składać to gostek od razu mi powiedział, że jestem przyjęta a status zmienił się na "przyjęta". więc dzwoń i się dowiedz co jest
[ Dodano: 2009-07-25, 18:08 ]
prawdopodobnie zapomnieli zmienić Ci status ;d bo dokumenty mówisz, że zaniosłaś ;p
_________________ "Mówi się, że nie można żyć bez miłości... Osobiście uważam, że ważniejszy jest tlen."
Wydział: NE
Wysłany: 2009-07-26, 12:06
Hmm ..co najdziwniejsze wcześniej przy statusie widniało jedynie"brak" a administrator systemu zmienil na "można skladac dokumenty" 22 lipca, więc to że zapomnieli jest chyba malo prawdopodobne. Trochę mam strzyka bo dziś jest 26 a 30 ogłaszają przyjętych a tu widzę taki psikus.. Mam nadzieje,że jakoś to się wyjaśni.
U mnie jest właśnie to samo, także złożyłem komplet dokumentów przy okazji potwierdzenia punktów z matury i mam aktualnie przy zgłoszeniu "Można składać dokumenty". Chwilę wcześniej status był następujący "oczekiwanie na kwalifikację", a jeszcze parę dni wcześniej także "brak". Dodam że przy opłacie rekrutacyjnej oraz punktach mam "potwierdzone. Akurat tak mam na FiR na wydziale FIZ, złożyłem wcześniej podanie jeszcze na Ekonomię na NE gdzie miałem o kilkadziesiąt punktów rekrutacyjnych więcej niż na FIZ i tam mi się pojawiło "Przeniesiono na listę rezerwową", z tym że na NE nie zanosiłem dokumentów i nie mam potwierdzonych punktów rekrutacyjnych.
U mnie koncie zmienił się status z "można składać dokumenty" na "kwalifikacja zakończona", a Wynik kwalifikacji z "brak" na "Przyjęty.", więc jest spoko ;]
Pewnie był to taki ogólny komunikat dla osób które są wstępnie przyjęte.
U mnie zmiana statusu została dokonana przez "Sekretarza ds. rekrutacji" w poniedziałek 27.VII o 10:34...
A na jaki wydział składałeś? Bo ja na ZF... To pewnie od tego zależy też, ale teoretycznie czas mają do jutra do godziny 16.00 więc cierpliwości ;]
Natomiast na NE nadal mam "Przeniesiono na listę rezerwową" a punktacji tam nie mam potwierdzonej i nie zanosiłem dokumentów.
Mam pytanie, czy jak zgłosiłam się na studia wieczorowe, to na moim koncie, nie powinien pokazać się już wynik rekrutacji, ponieważ od tygodnia nie nastąpiły tam żadne zmiany...
Natomiast gdy dzwoniłam do dziekanatu, pan powiedział, że każdy jest przyjęty na wieczorowe, tylko musi złożyć dokumenty, ale ja nie mam takiej informacji na koncie indywidualnym...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum