Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2010-03-14, 12:48 Rekrutacja 2010
Witam serdecznie! Wiecie jak wygląda rekrutacja dla osób którzy zdawali mature w zeszłym roku? nie pisałem matematyki i nie wiem czy jest jakakolwiek szansa dostania się?W tym roku poprawiam geografie i nie wiem czy są realne szanse dostania się na Zarządzanie,jeżeli angielski i gegre pisałem na rozszerzeniu a polski na podstawie. Poza tym jak wygląda sytuacja z akademikami(nie jestem z Wrocławia) kto dalej mieszka ma pierwszeństwo,decyduje kolejność zgłoszeń czy coś innego?jakie są ceny? poza tym nie wiem jak wygląda sytuacja z przyznawaniem stypendiów socjalnym,wyżywieniowych czy mieszkaniowych. Troche się rozpisałem,sorry za to:) Pozdro
Nie obraź się, ale na stronie UE jest wyraźnie napisane, że w procesie rekrutacyjnym biorą pod uwagę matematykę, więc bez niej Cię nie przyjmą.
Mogę się mylić, ale jest to bardzo małe prawdopodobieństwo.
W tym roku wymagana jest matematyka na każdym kierunku i bez maty masz na stracie mniej ptk. Bynajmniej na pewno dostaniesz jakieś punkty za ocenę ze świadectwa. Przynajmniej tak było rok temu. Najlepiej zrobisz jak zadzwonisz na uczelnie zapytasz się jak wygląda sprawa z zeszłorocznymi maturzystami. Powodzenia w każdym razie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum