Siema. Pewnie mnie zjecie za to gdzie ten temat powstaje ale myślę że jest bardzo potrzebny, tu zagląda wiele nowych osób
Chociaż nie wszyscy jeszcze się dostali, proponuję spotkać się w jakimś gronie i troszeczkę się zintegrować, ja już wiem że dostałem się na FiR na ZiF, dziś jak czekałem na korytarzy w kolejce zobaczyłem że ludzie są dosyć weseli i wyluzowani, tego się w sumie spodziewałem więc dlaczego by nie strzelić browarka w 13 Igłach czy pójść do Alladyna? A może macie lepsze miejsca czy pomysły?
Kto jest za??
Hm, ja jestem za, też dostałam się na FiR na ZiF ale jest jeden problem - do Wroca mam 150 km, jeszcze nie mam mieszkania, więc na razie takie spotkanie dla mnie odpada. Może właśnie zorganizować coś we wrześniu czy jakoś tak - kiedy będzie nas więcej na miejscu, a nie tylko ludzie z Wroca
Ja też nie mieszkam we Wrocławiu, chociaż jak na ironię mam już mieszkanie i pracuję tam ;P myślę że jak będzie nam się dobrze integrowało to będziemy się spotykać co jakiś czas, więc na pewno nic Cię nie ominie. Wybierasz się na Adapciaka? ;>
_________________ Nie ma co marnować życia na grzdylki. Jak już coś to grzdyla!
Ja też dostałam się na FIR na ZIF, nie mieszkam we Wrocku ale mieszkanko już jest, a od września będzie też praca. Myślę że wrzesień to dobry termin na spotkanie (już nas będzie więcej) Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez Ania_C3 2009-07-13, 20:47, w całości zmieniany 1 raz
No jeden temat odnośnie integracji już powstał na tym forum http://www.forumue.pl/top...0-vt6511,60.htm i kilka osób miało się już dziś integrować. Nie wiem co z tego wyszło. Ja ogólnie jestem jak najbardziej za takim spotkaniem, z tym, że proszę w tym tygodniu, bo później wyjeżdżam i nawet nie wiem kiedy wrócę dokładnie.
No więc rozmawialiśmy sobie z Kurpasem i stwierdziliśmy, że spotkanie w tą środę o godzinie 17 będzie dobrym pomysłem Kto może niech się zjawi, kto nie, to na pewno będzie jeszcze sporo okazji do integracji
Wydział: ZF
Wiek: 96 Dołączyła: 15 Cze 2009 Posty: 484 Skąd: z Mojej Starej
Wysłany: 2009-07-14, 16:30
Vampiirr napisał/a:
Na Adapciaka się nie wybieram. Brak kasy + facet z Polibudy xD
ja sie nie odzywam bo nie uważam takich spotkań integracyjnych za jakieś dobre pomysły ale ja mam troche inne podejście do wszystkiego niż pozostali.
ale co ma facet z Polibudy tu do gadania ? dzisiaj jestescie razem jutro np nie (nawet śluby nie są wiążące) - nic nie trwa wiecznie. Poza tym ciągle tylko jeden chłopak to lekko nuda z mojego punktu patrząc.
ale co ma facet z Polibudy tu do gadania ? dzisiaj jestescie razem jutro np nie (nawet śluby nie są wiążące) - nic nie trwa wiecznie. Poza tym ciągle tylko jeden chłopak to lekko nuda z mojego punktu patrząc.
wiem wiem ... mam luźne podejście do życia
Dobrze gada! Dajcie jej wódki!
Wracając do integracji, tak jak napisała Ola, zapraszamy wszystkich jutro o 17 w wiadomym miejscu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum