Wysłany: 2009-07-31, 23:01 Strona z wykładami, przerabianymi tematami itd.
Witam!
Czy ktoś wie coś na temat istnienia strony z programem lub wykładami Międzynarodowych Stosunków Gospodarczych, albo przynajmniej wydziału Nauk Ekonomicznych. Tak, żebym mógł sprawdzić czego mniej więcej będę się uczył?
człowieku wyluzuj masz jeszcze 2 miesiące wakacji ciesz się póki możesz musisz poszperać na stronie UE, wiem tylko że na podstronce ZIFu jest takie coś jak katalog przedmiotów, ale na NE to nie mam pojęcia czy coś takiego jest, a szukać mi się nie chcę
Wydział: NE
Wysłany: 2009-08-01, 22:31
no wlasnie tez szukalam czegos takiego ale nie ma;/ chcialabym sie dowiedziec co bedzie na poczatku na matmie, bo nie jestem z niej najmocniejsza i dobrze byloby sie podszkolic troche.
To na NE jest matma na pierwszym roku? jak już musisz marnować wakacje na matmę to może popatrz na plan z kim na NE są zajęcia z matmy i obczaj tutaj czy są jakieś egzaminy od tego kogoś i będziesz wiedziała czego się mniej więcej uczyć a tak serio to odpuść sobie teraz, a w semestrze zalecam wycieczkę kilka razy na korki do Andrzeja i wszystko stanie się jasne
http://dev.ae.wroc.pl:3000/guest/index.php => semestr np. letni, NE, MSD, 1, później przeglądasz oznaczenia aż dojdziesz do MAT (np. FiR ma ją w czw) najeżdzasz kursorem na owe oznaczenie i tam Ci się pokazuje imię i nazwisko wykładowcy wraz z pełną nazwą przedmiotu.
z tym że możliwe jest że będą mieć z kimś innym niż mieli rok temu, ale program będzie u wszystkich podobny, więc patrząc na egzaminy jakiegoś profesora od matmy z NE będziesz mniej więcej wiedziała co będziecie przerabiać, o to mi chodziło chyba nie da się przewidzieć z kim naprawdę będziesz mieć matmę
Wydział: NE
Wysłany: 2009-08-02, 01:02
loryna napisał/a:
nie ma nigdzie informacji z kim jest matematyka na NE;/ a w planie jest informacja ze bedzie 1 egzamin.
nie 1 egzamin tylko EGZAMIN W PIERWSZYM SEMESTRZE JAK JUŻ
Hmmm a co do matmy:P to nie ma co się stresować za wcześnie .... wszytko zależy na kogo trafisz ja miałam z Wilkowskim i wszytkim na koniec dal 3 bez ....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum