Siemka! Ja też jestem na zarządzaniu (zarządzanie projektem i innowacjami. Mam pytanie. Orientuje się może ktoś co to są za zajęcia organizacyjne o godz. 9:00? Pierwszy dzień zajęć a ja nie wiem czy dam radę zostać na tych zajęciach.
też się nad tym zastanawiam co będziemy robić na tych zajęciach organizacyjnych... ale nie ma co rozmyślać- jutro się dowiemy
[ Dodano: 2011-10-10, 19:37 ]
czy ktoś z FIR-u jest w stanie podać mi w prywatnej wiadomości login i hasło dostępu do materiałów z portfela inwestycyjnego u Dr Pietrzyka, bo albo ja źle przepisałam z tablicy albo źle zostało podane bo nie mogę się zalogować. Z góry dzięki
Posiada ktoś może listę z podziałem na grupy na zarządzaniu (wydział ZIF)? Niestety nie było mnie na pierwszych zajęciach więc nie orientuje się jak wygląda podział:/ Działa już jakieś forum naszego kierunku?
zadzwoń sobie do dziekanatu a uzyskasz odpowiedź w jakiej jesteś grupie- bynajmniej panie w dziekanacie powinny poinformować bo wiem, że takowych informacji udzielały
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum