Ktoś wie czy przy składaniu zgłoszenia na niestacjonarne mamy możliwość wyboru między wieczorowymi a zaocznymi ? Chciałbym się zapisać na niestacjonarne ale wieczorowe i nie wiem jak to zrobić żeby przypadkiem nie dostać się na zaoczne.
I może ktoś wie czy różnica programowa, ilość zajęć między fir-em dziennym a wieczorowym jest duża ? Trudno komuś kto się chce uczyć ale jest przeciętny z matmy wyciągnąc średnią ~4,5 ?
Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2011-07-26, 21:21
Witam.
Mam pytanie do studentów.
Jestem tegoroczną maturzystką i wybierałam się na studia dzienne. Ale... niestety, nie udało mi się, więc zastanawiam się nad zaocznymi, a dokładnie nad FiRem na ZIFie. Czy jest osoba, która mogłaby mi opowiedzieć, jak wygląda studiowanie na tym kierunku? Interesuje mnie wszystko: przedmioty, wykładowcy, klimat, itd. Czy jest ogólnie ciężko, czy jest się w stanie samemu zmobilizować do nauki? Wiem, że jak komuś zależy na studiowaniu, to się będzie uczył, ale pytam ogólnikowo
A druga rzecz to taka, czy ktoś z Was wie już dokładnie, którego jest pierwszy zjazd na tym kierunku? Jestem za granicą i zastanawiam się, kiedy bym miała wrócić, bo muszę się określić pracodawcy...
Byłabym bardzo wdzięczna za odpowiedź
Hej Mam takie pytanie : dzwonili do mnie z dziekanatu dzisiaj. a nie mogłem odebrać, bo byłem właśnie w pracy. I nie wiem o co chodzi. Za wszystkie miesiące płace za studia. Indeks już dawno oddałem (w czerwcu).Wiecie może co to mogło by być
a dlaczego by mieli pawelka wyrzucić ze studiów jak ma wszystko zaliczone i płaci za studia. proszę odpowiedź na to pytanie, ponieważ jako studentka 1 roku studiów zaocznych nie wiem
to dobrze pisałam że coś u nich musi być. @pawelek : faktycznie że jak wyrzucają ze studiów to powiadamiają (i to chyba listownie = na 100 % nie jestem pewna). przepraszam mój błąd
Mają takie błędy, też nie wiem czemu.
Podobno pomaga telefon do informatyków ale ode mnie jeszcze nie raczyli telefonu odebrać ;]
straszne błędy mają. Przez ostatnie 2 dni pokazywało mi że "aplikacja niedostępna" a teraz jak mogę wejść to pokazuje się że błędny login lub hasło Ech
A ty Kasiaka90 dalej wejść nie możesz na eStudent??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum