forum UE Wrocław

Wyszukiwarka pracowników UE Wrocław: GooglePrzeszukaj forum oraz stronę główną UE

Regulamin forum | Strona główna UE | Plan zajęć | ZF info | NE info | IE info
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Studia niestacjonarne
Autor Wiadomość
udarr 

Wydział: ZF
Wysłany: 2011-07-22, 00:21   

Ktoś wie czy przy składaniu zgłoszenia na niestacjonarne mamy możliwość wyboru między wieczorowymi a zaocznymi ? Chciałbym się zapisać na niestacjonarne ale wieczorowe i nie wiem jak to zrobić żeby przypadkiem nie dostać się na zaoczne.

I może ktoś wie czy różnica programowa, ilość zajęć między fir-em dziennym a wieczorowym jest duża ? Trudno komuś kto się chce uczyć ale jest przeciętny z matmy wyciągnąc średnią ~4,5 ?

Ogólnie jakieś opinie o wieczorowych ?

ewia8 

Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2011-07-26, 21:21   

Witam.
Mam pytanie do studentów.
Jestem tegoroczną maturzystką i wybierałam się na studia dzienne. Ale... niestety, nie udało mi się, więc zastanawiam się nad zaocznymi, a dokładnie nad FiRem na ZIFie. Czy jest osoba, która mogłaby mi opowiedzieć, jak wygląda studiowanie na tym kierunku? Interesuje mnie wszystko: przedmioty, wykładowcy, klimat, itd. Czy jest ogólnie ciężko, czy jest się w stanie samemu zmobilizować do nauki? Wiem, że jak komuś zależy na studiowaniu, to się będzie uczył, ale pytam ogólnikowo ;)
A druga rzecz to taka, czy ktoś z Was wie już dokładnie, którego jest pierwszy zjazd na tym kierunku? Jestem za granicą i zastanawiam się, kiedy bym miała wrócić, bo muszę się określić pracodawcy...
Byłabym bardzo wdzięczna za odpowiedź ;)

malolata

Wydział: GRiT
Wysłany: 2011-08-08, 17:25   

Hej !!
Czy obrony licencjackie studiów zaocznych i dziennych mogą odbyć się w ten sam dzień ??
Z góry dziękuję za odpowiedź :>

pawelek

Wysłany: 2011-11-15, 13:32   

Hej !! Mam takie pytanie : dzwonili do mnie z dziekanatu dzisiaj. a nie mogłem odebrać, bo byłem właśnie w pracy. I nie wiem o co chodzi. Za wszystkie miesiące płace za studia. Indeks już dawno oddałem (w czerwcu).Wiecie może co to mogło by być ??

Jaina 

Wydział: NE
Wysłany: 2011-11-15, 17:07   

Może zadzwoń i się dowiedz :>

Kwachu 

Wydział: IE
Wysłany: 2011-11-15, 20:41   

W dobie internetu łatwiej jest założyć konto na forum i pisać posty, niż po prostu zadzwonić :D

pawelek

Wysłany: 2011-11-18, 10:07   

Czy ktoś tutaj zarejestrowanych nie może wejść na swoje konto na eStudent ?? ponieważ coś chciałem sprawdzić i wyskakuje mi że błędne hasło lub login.

malolata

Wysłany: 2011-11-18, 10:10   

może najwidoczniej coś robią na tej stronie albo cię wyrzucili już a o tym nie wiesz ]:->

rudzielec

Wydział: IE
Wysłany: 2011-11-18, 10:38   

a dlaczego by mieli pawelka wyrzucić ze studiów ?? jak ma wszystko zaliczone i płaci za studia. proszę odpowiedź na to pytanie, ponieważ jako studentka 1 roku studiów zaocznych nie wiem

pawelek

Wysłany: 2011-11-20, 18:52   

malolata napisał/a:
może najwidoczniej coś robią na tej stronie albo cię wyrzucili już a o tym nie wiesz ]:->

malolata: wątpię żeby mnie wyrzucili, bo chyba o takich rzeczach to informują. a ja poprostu nie mogę się zalogować na eStudent

Kasiaka90 

Wydział: NE
Wysłany: 2011-11-20, 21:07   

Mają takie błędy, też nie wiem czemu.
Podobno pomaga telefon do informatyków ale ode mnie jeszcze nie raczyli telefonu odebrać ;]

malolata

Wysłany: 2011-11-22, 08:29   

to dobrze pisałam że coś u nich musi być. @pawelek : faktycznie że jak wyrzucają ze studiów to powiadamiają (i to chyba listownie = na 100 % nie jestem pewna). przepraszam mój błąd

pawelek

Wysłany: 2011-11-24, 13:03   

Kasiaka90 napisał/a:
Mają takie błędy, też nie wiem czemu.
Podobno pomaga telefon do informatyków ale ode mnie jeszcze nie raczyli telefonu odebrać ;]

straszne błędy mają. Przez ostatnie 2 dni pokazywało mi że "aplikacja niedostępna" a teraz jak mogę wejść to pokazuje się że błędny login lub hasło :/ Ech :roll

A ty Kasiaka90 dalej wejść nie możesz na eStudent??

malolata

Wysłany: 2011-11-30, 22:00   

pawelek juz sie tak nie martw. Na bank Ciebie nie wyrzucili. Ja też nie mogę wejść i jakoś nie panikuje 8)

pawelek

Wysłany: 2011-12-02, 13:41   

tylko mam nadzieje, że nie będzie jakiś problemów z wpłaceniem kolejnej raty za studia

Odpowiedz do tematu