Wysłany: 2009-06-19, 09:09 StudiaII stopnia FINANSE I RACHUNKOWOŚĆ-Zarządzanie ryzykiem
Witam jestem tu nowy, interesuje mnie kierunek, który napisałem w opisie. Czy jest ktoś kto to studiuje? Bardzo proszę o pomoc. Interesuje mnie tryb zaoczny. Informacje jakie bylyby mi pomocne to: sposób prowadzenia zajęć?, czy z prof Jajugą też będą zajęcia? jakiś plan zajęć, ponieważ na stronie nie mogłem znaleźć, czy jesteście zadowoleni z tego kierunku - wiem że to kwestia indywidualna, ale pomocne by mi były takie wypowiedzi
Dziekuje z góry za wszelką pomoc
Pozdrawiam
D.S.
[ Dodano: 2009-06-19, 10:46 ]
A czy ten kierunek w ogole zostal otwarty ?
Hej,
Ja też zapisałam się na kierunek rachunkowość i finanse na specjalizacje zarządzanie ryzykiem i szukam informacji na ten temat troszkę ich zebrałam ale chciałabym się dowiedzieć czegoś więcej o przedmiotach, poziomie i wykładowcach. Także jak chcesz pogadać to napisz może będziemy w jednej grupie.
[ Dodano: 2009-07-22, 15:47 ]
Hej,
Proszę jeśli ktoś miał lub ma do czynienia ze specjalnością zarządzanie ryzykiem niech wrzuci info na ten temat.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum