Wydział: ZF
Wysłany: 2010-09-02, 14:20
Z Urban Card osobną od legitymacji coś kombinują, że będzie trzeba co semestr iść na Grabiszyńską i wgrywać sobie prawo do zniżki (jak dla mnie bezsens, ale tak wynikało z któregoś wywiadu z panem Urbanem, co tę kartę wymyślił).
Wydział: NE
Wysłany: 2010-09-02, 19:12
a powiedzcie mi,co należy wpisać w miejscu 'okres obowiązywania ulgi'? mam sie zabawić w proroka i przewidywać,czy kiedyś nie wylecę ze studiów;P? czy co semestr bedzie trzeba to aktualizować?
Wysłany: 2010-09-03, 09:40
Wysłałem maila z pytaniami do BOKu i takie coś mi odpisali (pytałem się m.in. o ELS i Okres Obowiązywania Ulgi)
"Witam,
proszę podać nr albumu.
Data ważności ulgi jest to data ważności legitymacji (data przy pieczątce). Ulgę należy przedłużać."
_________________ (\__/)
( o.o )
( > < )
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2010-09-03, 09:41
Jaina napisał/a:
Wypełniał ktoś wniosek na stronie o wydanie urbancard? Orientuje się ktoś, co wpisać w miejsce ELS (elektroniczna legitymacja studencka)? Bo oczywiście poza oznaczeniem - pole wymagane - zero.
Witam,
Czy ktoś juz wie co trzeba w tym miejscu wpisać? Podejrzewam, że numer legitymacji studenckiej, ale nie wiem czy ma to być 10 cyfr czy jak..
Wydział: NE
Wysłany: 2010-09-03, 09:57
lee90 napisał/a:
Jaina napisał/a:
Wypełniał ktoś wniosek na stronie o wydanie urbancard? Orientuje się ktoś, co wpisać w miejsce ELS (elektroniczna legitymacja studencka)? Bo oczywiście poza oznaczeniem - pole wymagane - zero.
Witam,
Czy ktoś juz wie co trzeba w tym miejscu wpisać? Podejrzewam, że numer legitymacji studenckiej, ale nie wiem czy ma to być 10 cyfr czy jak..
ja mam legitymację z uwr i tam mam 6 cyfr,więc mniemam,ze na ue jest podobnie
Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2010-09-03, 10:47
Dzięki za odpowiedź:)
Nie jestem na UE, tylko pwr i na legitymacji mamy 10-cio cyfrowy kod i myslałam, że o to chodzi. Nr albumu też mam 6-cio cyfrowy, to już wiem co wpisać:)
Wysłany: 2010-09-03, 13:34
gohai napisał/a:
nie trzeba jeśli masz 2 karty w portfelu wtedy wpierw karte dajesz kanar skanuje a potem legitke dajesz i on widzi o student
Tak jest w innych miastach (np. u mnie), ale...
shawzy napisał/a:
Data ważności ulgi jest to data ważności legitymacji (data przy pieczątce). Ulgę należy przedłużać.
No więc Gohai niestety nie jest tak prosto jak byśmy chciały Niezależnie od legitymacji w kieszeni trzeba na kartę wgrywać ekstra ulgę (co semestr), bo inaczej nie kupisz sobie ulgowego biletu - tak mniej więcej sobie to tutaj wymyślili. Innymi słowy - słyszałam, że przy odbiorze karty i zakupie biletu w biurze obsługi sprawdzają legitymację
quote="Carolann"]Nie rozumiem czegoś z tą URBANCARD pierwszy raz się z tym spotkałam tutaj;p to znaczy, ze nie można we Wro kupić biletu okresowego w jakiejś innej formie np. papierkowej czy jak?[/quote]
[ Dodano: 2011-02-14, 20:24 ]
Nierozumiem kolega napisał z nie potrzbuje dodatkowej karty w portfelu to jak ma ich tyle (pewnie wiekszosc jest bankomatowych) to stac go na kupno auta .... Nie bedzie miec takiego problemu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum