1.Deklaracje podjecia studiow oraz zaswiadczenia lekarskie mozecie oddac przy odbiorze indeksow i legitymacji!
2. Obecnosc na inauguracji roku akademickiego (tak uczelnianej jak i wydzialowej) NIE jest obowiazkowa, forumAE.pl nie poleca wybierania sie tam
3. Jesli jeszcze nie otrzymales/as listu z uczelni z decyzja dziekana, nie pisz nam o tym! Nas to nie interesuje, troche cierpliwosci nie zaszkodzi, list na pewno przyjdzie!
Jesli ktos jeszcze napisze posta z pytaniem o w/w informacje otrzyma conajmniej ostrzezenie!
Wchodząc w link deklaracja podjęcia wyskakuje coś takiego
"Taki post lub temat nie istnieje, być może został przed chwilą usunięty, wróć i spróbuj ponownie"
a niestety wlasnie z tym mam problem bo znikł z głównej strony ae link do logowania na włane konto ;p i nie wiem jak to wydrukowac :<
Ostatnio zmieniony przez Paladyn 2006-09-20, 09:37, w całości zmieniany 1 raz
wydaje mi sie, ze ktos (nadgorliwie ) calkowicie usunal te tematy... moj post juz poprawiony ( )
a Tobie Paladyn polecam dzwonic do dziekanatu, bo watpie, zeby ktos mial tutaj rozwiazanie na ten problem jesli dowiesz sie, co i jak - napisz, pozytecznych informacji nigdy za wiele
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum