Dostałam maila też...
Szanowni Państwo,
Zapraszamy na zajęcia wyrównawcze z matematyki, kurs rozpoczyna się 31 sierpnia i odbywać się będzie dwa razy w tygodniu wtorek i środe o godz. 16.00.
Do końca tygodnia proszę dostarczyć komplet dokumentów do Biura Projektu.
Proszę o potwierdzenie udziału w zajęciach lub o rezygnacji z zajęć.
..i chyba sobie kpią trochę. Kurs miał być w drugiej połowie września to raz. Dwa...zajęcia co tydzień - to ja mam sobie tak przez wrzesień co tydzień 250km w jedna stronę jeździć? I jeszcze z 31 na 1 nie mam gdzie mieszkać, a tydzień później jest Adapciak, więc też przepadnie...
Chyba będę musiałą zrezygnować.
_________________ "W życiu piękne są tylko chwile"
ile czasu trawają te zajęcia, bo ja jestem w grupie na godzinę 19.. do północy chyba tam będę
ktoś wcześniej pytał jak takie zajęcia wyglądają, pytam także.
Wydział: NE
Wysłany: 2010-08-27, 10:19
a ja tez ide na 19:)
zajecia maja trwac 3h..czyli ok 22 jestesmy wolni
_________________ The world ain't all sunshine and rainbows.You, me or nobody, is gonna hit as hard as life. But ain't about how hard you hit... It's about how hard you can get hit, and keep moving forward... how much you can take, and keep moving forward.
Wysłany: 2010-08-27, 11:06
gr. VII sroda czwartek
_________________ The world ain't all sunshine and rainbows.You, me or nobody, is gonna hit as hard as life. But ain't about how hard you hit... It's about how hard you can get hit, and keep moving forward... how much you can take, and keep moving forward.
Wysłany: 2010-08-30, 16:06
Hm, myślicie, że jest jeszcze możliwość brania udziału w tychże zajęciach? Czy już wszystko zostało odpowiednio podzielone i przydzielone i przyjmowanie nowych osób jest zamknięte?
Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2010-09-01, 07:30
Czy te osoby na te zajęcia są wybierane według iwiększej lości punktów z matury,jęzeli tak to bezsensu bo po co komuś z dużą ilością punktów wyrównawcze,jeżeli zdał maturę z matematyki bardzo dobrze
Wysłany: 2010-09-01, 07:36
ze wzgledu na to, ze ten kurs jest bardziej zaawansowany niz to co jest na r. mature..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum