Osobiście stwierdziłam, że nie mam nic do stracenia, a do Wrocławia i tak mam zamiar wcześniej się sprowadzić. Gorzej z wyborem grupy (podstawa czy rozszerzenie). Czy mam wybrać tę grupę (podstawę), której zakres jest mi już znany i potraktować to jako powtórkę? Czy można potraktować rozszerzenie jako dobry początek znajomości z pewnymi zupełnie obcymi zagadnieniami matematyki?
Poza tym, czy zagadnienia tych kursów przydają się rzeczywiście w trakcie studiów, czy to zupełnie inna matematyka? (interesuje mnie oczywiście najbardziej mój kierunek czyli zarządzanie na ZIFie)
....i jeszcze jedno. Czy ktoś wie jaki charakter mają te kursy? To jest wykład, gdzie prowadzący stoi i rysuje sobie coś na tablicy tłumacząc, czy też każdy ma (wątpliwą) przyjemność przy tej załóżmy tablicy się pomęczyć?
(Wiem, to może być dziwne pytanie, ale wolałabym wiedzieć jak te zajęcia wyglądają, bo naprawdę nie mam ochoty się na starcie skompromitować z matmy, a podejrzewam, że będą tam osoby z różnych szkół, profili, uwielbiający matematykę i traktujący ją jako konieczność, ...)
_________________ "W życiu piękne są tylko chwile"
czyli to jest tak, że najpierw rejestruje się przez internet, a potem jak zostanie się zakwalifikowanym donosi się formularz osoby i oświadczenie i zgoda na przetwarzanie danych osobowych?
Wydział: NE
Wysłany: 2010-08-18, 09:13
właśnie z wyborem grupy też mam problem, nie wiem, czy podstawa dla ludzi z msg np? dla tych z "lżejszych" kierunków, czy jak? pytałam już o to, a jeszcze nikt nie odp
ja też puki co nic nie dostałem ale dzisiaj byłem na UE złożyć te dwa dokumenty, które były wymagane przy zgłoszeniu i miła pani powiedziała mi, że niedługo będą kontaktować się z nami telefonicznie w celu potwierdzenia zgłoszenia i wybrania grupy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum