Możliwe, że pytanie już się pojawiło a nie znalazłam go.
Jestem w pkw i z tego, co wiem przysługuje mi jutro dzień wolny z racji tego. Ktoś wie coś więcej na ten temat? Mam zanieść zaświadczenie o bycie członkiem komisji do dziekanatu? Czy jednak nie przysługuje mi wolne?
Z tego co wiem to chyba nie, ale mogę się mylić. Wybory są dziś, dziś do nocy odbywa się liczenie głosów w komisjach. Komisje są zamykane wcześniej, bo o 21, więc wcześniej się kończy liczenie. Poniedziałek masz więc wolny.
a wiecie gdzie można głosować jeżeli jest się w DS Ślężak ?
Tj. swojego czasu chodziły takie młode dziewczyny i zbierały "podania" o przeniesienie okreu wyborczego. Tylko nic niestety nie dostałem...zadnej info gdzie mozna głosować ; )
wiecie coś może ?
_________________ wciągasz koks i staczasz się jak Kate Moss.
Jesteś zameldowany we Wrocławiu? A jeśli nie, to czy wypełniałeś formularz, byś mógł tu głosować, albo czy wziąłeś od siebie z miasta papierek, byś mógł gdzieś głosować?
Yv, po aka chodził ydziewczyny z KW Dutkiewicza ; )
wypełniało się wniosek i wszystko miało być załatwione bez zbędnych formalności.
MIała być informacja na @mail ale niestety takowego nie otrzymłem jak i inne osoby takze
_________________ wciągasz koks i staczasz się jak Kate Moss.
Jeśli wpisywałeś adres na akademik to pewnie komisję masz na Drukarskiej. Wpisz sobie komisje wyborcze we Wrocławiu w googlach, znajdź adres akademika i voila.
Możliwe, że pytanie już się pojawiło a nie znalazłam go.
Jestem w pkw i z tego, co wiem przysługuje mi jutro dzień wolny z racji tego. Ktoś wie coś więcej na ten temat? Mam zanieść zaświadczenie o bycie członkiem komisji do dziekanatu? Czy jednak nie przysługuje mi wolne?
Jak były ostatnie wybory prezydenckie, liczenie głosów zakończyliśmy chyba przed godziną 1 w nocy. Przewodniczący KW napisał mi na zwykłej kartce oświadczenie, że dnia tego i tego byłem członkiem KW i pracowałem do 4 czy 5 w nocy. Wiadomo, w liceum wszystko przyjmą, nie wiem jak na uczelni.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum