Powiedzcie mi, czy basen z Łazorczykiem to dobry pomysł? Na forum znalazłem tylko kilka informacji o nim i wszystkie nie byly pozytywne. On naprawdę niszczy ludzi na w-fie?
Miałam z nim siatkówkę. Jest mało przyjemny w obyciu, wrzeszczy, wścieka się i w ogóle. Ale jak prowadzi basen to nie mam pojęcia. Aczkolwiek jeśli będziecie się lenić itd to będzie wrzeszczał^^
Mam pytanie odnośnie tenisa stołowego z Michalakiem. Jak wygląda sprawa z zaliczeniem? Jest tylko na podstawie obecności czy dochodzą jeszcze jakieś inne czynniki?
Mam pytanie odnośnie tenisa stołowego z Michalakiem. Jak wygląda sprawa z zaliczeniem? Jest tylko na podstawie obecności czy dochodzą jeszcze jakieś inne czynniki?
Zaliczenie za obecność - tylko trzeba pamiętać, że trzeba przynosić swoją rakietkę. Jak przyjdziesz bez to nie ćwiczysz i masz nieobecność . Ogólnie zajęcia całkiem spoko i nie zbyt męczące. Poziom gry bardzo zróżnicowany i w sumie zależy od osób które się zapiszą.
Mógłby ktoś cos napisać o siatkówce z panem Ludtke, czy to jest na zasadzie: rozgrzewka i gra? I ogólnie coś o tym panu jakby ktoś mógł napisać to byłbym wdzięczny.
Wydział: NE
Wysłany: 2012-02-06, 18:40
Miałem z nim piłkę nożną. Ogólnie jest mega w porządku, na pierwszych zajęciach mówi, że 2 razy w ciągu semestru sprawdzi obuwie, czy jest zmienne i jeśli będzie słaba rozgrzewka to on poprowadzi
Dawał zawsze 10min czasu przed zajęciami na rozgrzewkę, każdy robi co chce, a później raz na 3-4 zajęcia jakieś 15 minut ćwiczeń z piłką, a tak to ciągle gierka
Często na zajęciach włączył nam muzykę i się przyjemnie grało, ja osobiście polecam pana Ludtke.
Wydział: ZF
Wysłany: 2012-02-08, 21:53
Jaka jest szansa że moja grupa w ogóle powstanie?
Na ten moment jest 11 wolnych miejsc (na 15 chyba)
A na tą samą godzinę i dzień u innego prowadzącego 12 wolnych
jeżeli sie powtarzam to przepraszam, ale nie znalazłam podobnego posta.... co wiecie o pani Rybczyńskiej ? zapisałam sie na siatke u niej.... i czy łatwo sie przepisac, tzn czy zazwyczaj jest duzo jeszcze wolnych miejsc ? i co sie dzieje gdy grupa z powody za małej ilosci osób zostaje zlikwidowana?chodzi mi oto, czy osoby z tej grupy moga zostac na lodzie bo inne terminy im nie pasuja ? czy jakos dopasowuja dla nich zajecia ?
A mnie interesuje coś innego - zapisałem sie na wf, byłem nawet na pierwszych dwóch zajęciach, ale okazało sie, że za nic mi jednak nie pasuje. Istnieje możliwosc wypisania sie z zajec w trakcie semestru? Tak, żeby zrobic obowiązkowy wf w następnym semestrze dopiero?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum