siemanko.. wybiera się ktoś do JG ile macie punktów ?
mi niestety zabraknie na wrocławską uczelnię więc papiery wędrują do Jeleniej.. Nawet mam tam znajomych to jestem do przodu no i na przyrodniczy do wrocławia też poleciały.. zobaczymy co odpiszą
ps. jak tam wygląda z przyjęciami ? trudno ? łatwo ?
Ja tez zlozylam na UE do Wrocka ale cos watpie zeby mnie przyjeli bo niestety zdawalam tylko same podstawy. Termin jest do 5 , to mam jeszcze jeden dzien i zastanawiam sie nad Jelenia Gora . A na co sie wybierasz tam ?
Ja idę na zaoczne. Na zarządzanie.
A wiecie może czy można wysłać dokumentacje pocztą tak jak we Wrocku??
polaczek009 [Usunięty]
Wysłany: 2010-08-01, 22:45
Anita91, ja też ekonomia
niedaleko naszej uczelni jest policja, tam jest jakiś coś ala dom studenta czy coś gdzie ja już mam zarezerwowany pokój gwardia chyba się zwie.. tam jest cały ośrodek jeszcze sportowy
hej hej Widzialam ze jest drugi nabor do JG i zastanawiam sie czy sie nie skusic na to . Juz zlozylam na zaoczne we Wrocku na UE ale chyba dzienne lepsze w JG , jak myslicie?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum