Cześć wszystkim.
Na imię mi Bartek, jestem z Wrocławia i będę zasuwał na zarządzanie na wydziale ZiF. Podobnie jak niektórzy nie mam bladego pojęcia w jakiej jestem grupie, nie mam jeszcze legitki i indkesu, a na jutrzejsze zajęcia idę na pełnym spontanie
To dzisiejsze spotkanie integracyjne to spotkanie ogólne dla wszystkich zaocznych czy jakaś selekcja wydziałowa jest ustalona ?
Hej;) Mam na imię Monika. zarządzanie na ZiF. Z tego co widzę to chyba tylko Bartek tak jak ja denerwuje się okropnie nic nie wiem... która grupa i w ogóle jazda na całego ;p
Wydział: ZF
Wysłany: 2010-10-01, 19:18
Hej. Ja tez jestem z zarządzania na ZIFie. Nie udzielałam się już dawno na tym forum bo nikogo ode mnie nie było. ;p Ta sala pradopodobnie jest w budynku A. No i na forum na NK ustaliliśmy, że umawiamy się pod jego wejściem o 8:40 więc jeśli jesteście zainteresowani to zapraaaaszam.
No a co do grup to się jutro dowiemy i nie ma sie co martwić bo w ten weekend i tak zajęcia mamy wszyscy razem.
No i wyjaśniło się wszystko. Indeks odebrany, wiem że jestem w 1 grupie na zarządzaniu.
Po wykładzie z matmy jestem z lekka obsrany na miętowo, gdyż ostatni raz styczność z matematyką miałem 4 lata temu w liceum i sprowadzało się to tylko do "daj Pan dwójkę"
No ale cóż, trzeba walczyć Najwyżej jakieś korki trzeba będzie brać...
A inni jak wrażenia ?
również 1 grupa na zarządzaniu ZF
matma to dla mnie także kosmos ;d jeżeli nie przysiąde trochę i sie nie pomecze to chyba tego nie skumam ;d a korki to jest pewne na milard procent, że beda mi potrzebne ;d
a ja myślałam, że przetrwam wszystko... dopóki nie poszłam na wykład z prawa ^^ niestety dotrwałam tylko do przerwy czuję, że to będzie straszna męczarnia ;p
Wydział: NE
Wysłany: 2010-10-03, 22:31
oni tylko tak straszą na początku.... a później przychodzi do zaliczenia i czasami nawet potrafią obniżyć próg lub robić poprawki bez konsekwencji;p także głowy do góry
A jeśli chodzi o tego sławnego ANDRZEJA to się tak nie rzucajcie, ziomek chce robić kase, ludzie ode mnie z grupy śmigali do niego na korki co tydzień, wydali w cholere kasy, rozwiązywał im listy zadań itd.... przyszło co do czego i nie zdały egzaminu :D a te osoby, które wolały same usiąść z książką i wszytko przeanalizować pozdawał nawet na 4 chodzi mi tu o matme, statystyke itd a zrobicie jak bedziecie chcieli, pozdro (nigdy z tego nie korzystałam i nie mam zamiaru)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum