Wydział: NE
Wiek: 21 Dołączyła: 01 Wrz 2010 Posty: 50 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: 2010-09-06, 20:06
czekaj czekaj... to kiedy sa pierwsze zajecia...??
[ Dodano: 2010-09-06, 21:17 ]
ok cofam pytanie juz wiem rozpoczynaja sie 2-3. Tylko nie wiem czemu bylam przekonana ze zjazdy sa co 2 tygodnie a tu jednak co tydzien... no ale trudno...
macie juz jakies zakwaterowania??
Wydział: ZF
Wysłany: 2010-09-06, 20:35
Ja się zdaje na autobusy bo nie mam aż tak daleko, chyba że zajęcia będą do późnych godzin, wtedy będę szukać noclegu u znajomych, którzy poszli na dzienne. A Wy?:)
Wysłany: 2010-09-06, 20:58
http://www.ue.wroc.pl/wyd...tacjonarne.html tutaj niby sa rozpisane... ale serio myslalam, że sa rzadziej a to troche komplikuje sprawe... ;/ ale mysle ze jakos sobie poradze...
Wydział: ZF
Wysłany: 2010-09-06, 21:07
Faktycznie, ja też mam co tydzień. I tak jak Ty myślałam, że co dwa tygodnie. Poczekajmy jeszcze na plan, może chociaż godziny będą w miarę do zniesienia. I nie załamuj się, na pewno dasz sobie jakoś radę.
Wiek: 20 Dołączyła: 04 Sie 2010 Posty: 73 Skąd: Częstochowa
Wysłany: 2010-09-07, 08:04
z tego co mi babeczka mowila przy skladaniu papaierow to legitymacja i indeks sa wliczone w cene czesnego.
a zaoczni maja inauguracje 2go października? bynajmniej ja tak mam w liście.
Wysłany: 2010-09-07, 08:12
ppatra, oby tak było z tymi zjazdami zeby nas podzielili....;) mi sie moze uda nocowac u kolezanek z dziennego ale z akadami medycznej... one mieszkaja przy ul. Wiejskiej... nie wiem wlasnie czy to daleko od uczelni czy blisko.... jeszcze musze rozgryźć połaczenia tramwajowe
ppatra, oby tak było z tymi zjazdami zeby nas podzielili....;) mi sie moze uda nocowac u kolezanek z dziennego ale z akadami medycznej... one mieszkaja przy ul. Wiejskiej... nie wiem wlasnie czy to daleko od uczelni czy blisko.... jeszcze musze rozgryźć połaczenia tramwajowe
Tragedii nie ma jesli chodzi o odległosc ,ale blisko tez nie jest. Szczerze ja sama jeszcze sie nie orientuje z tramwajami we Wro ,bo od niedawna tu mieszkam;p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum