Wydział: NE
Wysłany: 2010-09-09, 19:23
Z egzaminami też nie ma problemu, jeli jest spoko osoba, a najczesciej tak jest, idzie sie do niej, mowi jaka sprawa (lub wymysla sprawe bardziej konieczna, ale tak żeby nie musiala wymagac jakiegos potwierdzenia np. pisemnego) a wtedy prowadzacy moze zaproponowac inny termin, przeważnie są to terminy wcześniejsze, lub pisanie (jeśli prowadzi także zajęcia) z wieczorowymi lub dziennymi, ale to już od pon do pt różnie bywa i nie martwcie sie na zapas
Wydział: ZF
Wysłany: 2010-09-12, 21:08
Weekendy - praca dorywcza, w tygodniu poszukiwanie pracy stałej bądź stażu... Bez rezultatów a październik tuż tuż. Ale jakoś to będzie. Poza tym nic ciekawego. A Wam?:)
Wydział: NE
Wiek: 22 Dołączyła: 01 Wrz 2010 Posty: 50 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: 2010-09-13, 13:41
ja odpoczywam po winobraniu pogoda sie popsuła wiec lipa... pracuje caly czas w domu (biuro rachunkowe) i juz zalatwilam nocleg we Wrocku wiec jest dobrze
witam zaocznych:) ja wydział NE kierunek FIR:) kiedy mamy pierwsze zajęcia? 18 wrzesnia juz? i moze byśmy sie spotkali na jakies piwko?:) piszcie na moje gg 10449340 albo tutaj na forum:) pozdrawiam:)
Wydział: ZF
Wysłany: 2010-09-14, 13:42
Tak, 2-go są. W sumie to rekrutacja trwa do 18-tego więc pewnie po tym terminie pojawi się dokładny plan. Póki co, nie było informacji o wcześniejszych terminach pojawienia się w naszej nowej szkole.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum