Wydział: NE
Wysłany: 2011-08-05, 17:23 Zapisy na wf
Witam. Dostałem list od uczelni, w której napisali mniędzy innymi, że zapisy na wf odbywają się na swf.ue.wroc.pl Problem jest tylko taki, że tam nigdzie nic nie pisze o zapisach. Czy ta strona się jeszcze zaauktualizuje, czy może ja źle szukam?
Zapisy odbywają się na początku semestru. Strona zostanie zaktualizowana i wszyscy poinformowani kiedy, gdzie i jak mają się zapisywać. Przecież wypada znać swój plan zajęć, zanim się na wf zapisujesz, prawda?
Wydział: ZF
Wysłany: 2011-08-19, 15:52
Na innym kierunku, innej uczelni mam zaliczone 2 semestry wf-u.
Czy jest szansa że zostaną mi one przepisane i że na wf na pierwszym roku chodzić nie będę musiał?
witam,
czy to możliwe, że jeszcze nie można zapisywać się na zajęcie z w-fu? może ja coś źle sprawdzam, bo nigdzie nie mogę tego znaleźć na tej stronce, która podali w liście, gdzie się można zapisać...
Zapisy na zajęcia wychowania fizycznego sem. zimowy 2011/2012
Zapisy na zajęcia z wychowania fizycznego rozpoczną się 26 września 2011 r. o godz. 15.00.
Kolejność zapisów będzie uzależniona od roku studiów.:
rok III, IV i ewentualne osoby z roku V – godz. 15.00
rok II – 17.00
rok I – 19.00
Studenci będą logować się na podstawie nr pesel i nr indeksu ze strony :
wf.ue.wroc.pl/wf/wf/StronaGlowna.asp
W terminie od 26 września do 2 października br. włącznie każdy student będzie miał możliwość indywidualnie dokonać zapisu, zmiany oraz ewentualnej rezygnacji z zajęć.
Od 3 października 2011 r. przez kolejne dwa tygodnie wszelkich zmian będzie można dokonać za okazaniem legitymacji studenckiej wyłącznie osobiście w Sekretariacie SWFiS codziennie od poniedziałku do piątku w godzinach od 10.00 do 13.00.
W okresie od 19 do 25 września br. będzie można sprawdzić swoje dane w systemie zapisów. Osoby, których danych nie będzie w systemie musza dokonać wprowadzenia swoich danych poprzez naciśnięcie linku „ZMIANA DANYCH”.
Plan zajęć z wychowania fizycznego będzie uruchomiony na stronie plan.ue.wroc.pl w zakładce SWFiS.
Wydział: NE
Wysłany: 2011-09-16, 17:05
olom http://www.forumue.pl/topics12/wychowanie-fizyczne-na-ue-vt5336,630.htm tutaj masz cały wątek o wychowaniu fizycznym, dodatkowo http://www.swf.ue.wroc.pl/
Mógłby ktoś napisać jak to jest z płatnościami za zajęcia wf-u. Interesuje mnie basen i wspinaczka.
Pytam bo co uczelnia to inny system, na pwr przykładowo musiałem płacić za basem 100zł, wiec jeżeli by sie okazało że tu mam też płacić to bym wolał wybrać jakąś darmową dyscyplinę.
Pozdrawiam
Mógłby ktoś napisać jak to jest z płatnościami za zajęcia wf-u. Interesuje mnie basen i wspinaczka.
Pytam bo co uczelnia to inny system, na pwr przykładowo musiałem płacić za basem 100zł, wiec jeżeli by sie okazało że tu mam też płacić to bym wolał wybrać jakąś darmową dyscyplinę.
Pozdrawiam
Odpowiedź na Twoje pytanie pojawiła się już na forum kilkukrotnie. Poszukaj.
_________________ Glory, glory, Man United,
Glory, glory, Man United,
Glory, glory, Man United,
And the reds go marching on, on, on.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum