forum UE Wrocław

Wyszukiwarka pracowników UE Wrocław: GooglePrzeszukaj forum oraz stronę główną UE

Regulamin forum | Strona główna UE | Plan zajęć | ZF info | NE info | IE info
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Zarządzanie 2011 NE
Autor Wiadomość
Giewont90 

Wydział: NE
Wysłany: 2011-08-07, 17:48   Zarządzanie 2011 NE

Widzę, że brakuje tematu integracyjnego dla tej grupy, najwyższa pora go utworzyć :P

Dopisujcie się do grup naszego kierunku na nk i fb ;)
http://nk.pl/#school/60692/16711
http://www.facebook.com/groups/267959066554155/

Ja o sobie powiem krótko :P
Mam na imię Karol, interesuje się informatyką - wieloma jej dziedzinami, pokerem i imprezami :P

Mika-chan 

Wysłany: 2011-08-07, 22:06   

Coś mało aktywnych ludzi na tym kierunku jest. Może jakieś spotkani integracyjne by to zmieniło :D

Ja nazywam się Asia. Jestem z Wrocławia, więc jakby ktoś chciał mogę oprowadzić po mieście :) Uczę się Japońskiego, lubię oglądać anime i trenuję kendo (japońską szermierkę). Ogólnie interesuję się sztukami walki, budową człowieka, pierwszą pomocą, trochę psychologią, czyli wszystkim co z niszczeniem lub naprawianiem ludzi związane :) Słucham takich zespołów jak Nirvana, Nightwish (oczywiście z Tarją jako wolakistą :D ) albo Sabaton ]:->

siasiek 

Wysłany: 2011-08-07, 23:28   

Również mam na imię Asia i również jestem za spotkaniem integracyjnym!
Jednak trzeba czekać na większość aktywność..
Nie ma co się wstydzić zarządzania xD

marcia 

Wysłany: 2011-08-08, 01:28   

Marta z południowej wielkopolski
przez całe długie wakacje rysuje, pije browary i slucham rapu :chrupek

Rekuś 

Wysłany: 2011-08-08, 01:46   

No to teraz moja kolej ! :)

Ja już jestem tym doświadczonym na UE :P zdezerterowałem z MSG na rzecz zarządzania , więc chyba raczej wstydzić tego się nie będę ;)

No to mam na imię PiotRek, jestem z Częstochowy,mam 20 lat, lubie dobrą muzykę, sport i filmy Woodiego Allena ;)

A teraz tak konkretniej - 29 sierpnia zawitam znowu do Wrocławia, proponuje wtedy zorganizować spotkanko integracyjne ;) wszyscy spotykaja sie pod pregiezem ... to takie nudne... spotkajmy się na placu Bema przy wejściu do Google ;) a potem wizyta w Kubusiu lub deliksach i ruszamy integracyjnie na wyspe ;) zamotam dużego grill'a, gitary itp itd ;) trzeba troche rozruszac ten kierunek ! :) takich spotkan mozemy zrobic kilka ;) zobaczymy ile osob na ten termin by sie pisalo ;)

29 SIERPNIA 2011 r. - godz. 19:00 - pl. Bema ;) kto jest za ?!

siasiek 

Wysłany: 2011-08-08, 09:32   

Mnie osobiście 29 jak najbardziej pasuje, także jestem za! :)
Co do miejsca spotkania to chyba nie chodzi o to żeby być oryginalnym tylko żeby do tego spotkania doszło ;) Podejrzewam, że większości łatwiej będzie wytłumaczyć gdzie jest pręgierz na rynku niż siedziba google na bema. Trzeba pamiętać, że wielu świeżych studentów wrocławia zwyczajnie nie zna :) Tylko jak na razie tych studentów tutaj brak..

Rekuś 

Wysłany: 2011-08-08, 11:16   

prawda jest taka, ze jak sobie ktos wejdzie na http://www.jakdojade.pl to moze wszystko znajdzie ;) i nawet jak nie zna wrocławia to znajdzie ;) wszystkiego sie trzeba kiedys nauczyc :D chociaż przyznaję, ze nawet po roku mieszkania we wro mam czasem problemy ze znalezieniem takich ulic jak np Grabiszyńska xD :P

siasiek 

Wysłany: 2011-08-08, 11:39   

Nie wątpię, że każdy znalazłyby to miejsce z łatwością, jednak wydaje mi się, że rynek jest miejscem bardziej klimatycznym niż nowoczesny wieżowiec. No chyba, że Rekuś mieszkasz na bema i masz stamtąd żabi skok :P
Dobra, miejsce spotkanie najważniejsze nie jest, mnie odpowiada mimo wszystko :) byleby ktoś tam kurka przyszedł.

Rekuś 

Wysłany: 2011-08-08, 12:09   

klimatycznym czy nie klimatycznym - miejsce spotkania to jedno, ale przeciez i tak idziemy na bardzo klimatyczna wyspe. a prawda jest taka,ze jak pojdziemy do jakiegos baru, pubu czy czegos innego to bedzie kicha, bo nie z kazdym sie bedzie dalo pogadac :)

marcia 

Wysłany: 2011-08-08, 12:28   

poniedzialek? ja wtedy pracować chyba będę, nie lepiej umowić się na weekend? poza tym nie wydaje mi się, żeby już miesiąc przed rozpoczęciem roku się wszyscy zjechali do wro, ja bym poczekala chociazby ten tydzien do piątku albo soboty ;> a co do miejsca, też jestem za pl. bema, ale ja tam już nie raz bylam a to wejście mi nic nie mowi, zapewne chodzi o ten nowszy budynek w ktorym jest rossman ?

Mika-chan 

Wysłany: 2011-08-08, 15:30   

A ja protestuję przeciwko placowi Bema! :chrupek Do rynku dojadę jednym busem, a w okolice Bema nic z Kozanowa-wsi nie jedzie! :P

Termin mi za to jak najbardziej odpowiada ^-^

Proponuję się spotkać w okolicach 18-19, żeby pracujący też mieli szansę :)

Rekuś 

Wysłany: 2011-08-08, 17:25   

Rynek, rynek, rynek ... :roll no dobra, mnie w takim razie obojetne ;) doskocze i do rynku z mojego mieszkania :P moze byc 28 - niedziela :) dobre pytanie czy czekac az sie wszyscy zjada czy raczej juz cos tworzyc ... i tak prawda jest taka,ze wszystkich nie ogarniemy ! toteż dlatego wnioskuje, by integracje juz zaczynac - potem bedzie latwiej ;)

Giewont90 

Wysłany: 2011-08-08, 17:57   

Myślę że poczekajmy jeszcze trochę, nie ma nas jeszcze nawet 10 :P
W końcu temat powstał dopiero wczoraj ;)
Może jak ktoś zdobędzie podział na grupy, to będzie można zaprosić na fb więcej osób do grupy i szybko się rozmnożymy ;)

marcia 

Wysłany: 2011-08-08, 18:12   

w końcu ma być nas ok. 120, do 29 na pewno więcej osob znajdziemy, więc narazie nie ma co się spierać czy pl. bema czy rynek, bo dojdzie pare osób które wymysla zupelnie inne miejsca spotkania i będzie sajgon ;p

Kr3tz 

Wysłany: 2011-08-13, 02:36   

Kamil. Grafik 3d z zamiłowania. Fan sportów samochodowych (po za F1, które darzę dozgonną nienawiścią), żużlu (jedyne motocykle jakie kocham), piłki nożnej (nie wiem czy w ogóle musiałem o tym pisać). Kierunek wybrałem ten, nie inny bo zależy mi na nauce marketingu. Rozważałem też wzornictwo przemysłowe, bo design mnie kręci, ale pozostaję samoukiem i teoretykiem... przynajmniej na ten rok. To na razie musi wam wystarczyć. Nie będzie mnie na adapciaku, co się tyczy 29.08 to mi odpowiada - to dwa dni po wrocławskim driftopen, na który przyjeżdżam i na którym z pewnością będzie można przedpremierowo mnie spotkać. Z miejsca lubię Asię Mika-chan za post opisujący jej osobę.

PS. Chciałbym podziękować marci za wiadomość o tytule "tryry". Nie, nie wiedziałem. :)
PPS. Nie lubię emotikon.
PPPS. Na fb poznasz mnie po awatarze. Dołączyłem już do grupy wymienionej w pierwszym poście.

EDIT:
PPPPS. Zapomniałem o najważniejszym.

Rozmiar buta 43/44

Odpowiedz do tematu