ailatan dzięki, zanim zajrzałem do naszego tematu to przeglądałem forum i dosłownie kilka minut temu o tym czytałem.
to dlaczego jakoś mi się dziwnie zdawało że jest wydziałowa i ogólna(ciekawe gdzie by wszystkich zmieścili ^^ )
tak czy owak w środę nic nie ma?
a co do jutrzejszego dnia, też mi się nie chce cały dzień na galowo latać, z 2. strony pójdę tam chyba, bo jak nie zrobię tego teraz to tym bardziej za rok czy dwa ... musi być "pod krawat"?
Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2011-09-25, 22:44
witam czy ktos jest z grupy 4 i ma jutro angielski na godzine 8? na planie mam napisane ze angielski odbywa sie w 22S? 22 to sala a S to budynek? bo jak patrze na mape uczelni to nie widze budynku S? prosze o odp.:)
Cześć wszystkim!
Dopiero trafiłem na to forum, nie wiem czy były już jakieś integracje? Myślę, że można by było się zapoznać gdzieś poza uczelnią. Mam nadzieje, że znajdą się chętni, wtedy ustalimy czas i miejsce
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum