E to fajnie
Ja, mam nadzieję, dostanę akademik xD bo mam znajomego na 4 roku i mi polecał w Przegubowcu siedzi
Tak czy owak jest nas "już" 4 także luzik
[ Dodano: 2010-07-13, 23:56 ]
Ola eL. napisał/a:
i ja również się tu dostałam, także witam moich wspóltowarzyszy
Niedoli? xD
_________________ Nigdy nie pozwól aby strach przed działaniem wykluczył Cię z gry.!
E to fajnie
Ja, mam nadzieję, dostanę akademik xD bo mam znajomego na 4 roku i mi polecał w Przegubowcu siedzi
Tak czy owak jest nas "już" 4 także luzik
[ Dodano: 2010-07-13, 23:56 ]
Ola eL. napisał/a:
i ja również się tu dostałam, także witam moich wspóltowarzyszy
Witamy kolegę na pokładzie tonącego okrętu ;P
Ja zanosiłem w poniedziałek jakoś przed 10, to w zasadzie czekałem tylko, aż jedna osóbka wyjdzie z pokoju. Ale jak już wychodziłem to się ustawiła kilkuosobowa kolejka Nie wiem jak jest teraz. Tak czy inaczej, z tego co pamiętam to nie było tam aż tak gorąco.
Wydział: NE
Wysłany: 2010-07-15, 17:44
Hehe to ja miałem szczęście, bo nie musiałem czekać ... Byłem w poniedziałek ok. 11:30 ... W ogóle była miła pani i jakoś tak szybko to poszło i potem, że "no to jest pan studentem naszej uczelni" xD ... Fajnieee ... Najgorsze, że kompletnie nie znam Wrocka ... Za to pewnie będzie śmiesznie ;P
Spoko luz, na pewno znajdzie się ktoś z Wrocka kto Cię zaznajomi z miastem. A i ja mogę to zrobić, ponieważ bywam tam dość często i znam się nieco na tym mieście
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum