Zgadzam się, że to chyba dziwna koncepcja
Z resztą nie ważne jak ważne z kim xD Więc mnie to obojętne byleby byli fajni ludzie.
A z racji iż widzę tu samych fajnych ludzi nie muszę narzekać xD
_________________ Nigdy nie pozwól aby strach przed działaniem wykluczył Cię z gry.!
A akademiki to na jakiej podstawie właściwie przyznają? Liczą punkty rekrutacyjne?
Chyba bardziej patrzą się na odległość i dochody, tak mi się wydaje przynajmniej.
A akademiki to na jakiej podstawie właściwie przyznają? Liczą punkty rekrutacyjne?
Chyba bardziej patrzą się na odległość i dochody, tak mi się wydaje przynajmniej.
gdzies na forum wspominali ze dla pierwszakow nie sa brane pod uwage dochody tylko odleglosc i pkt rekrutacyjne. wlasciwie ciekawe dlaczego...
a zasady sa chyba jakies scisle tajne tak jak i 'prog' od ktorego akademik przyznawali. nie moga okreslic konkretnych zasad jak np na polibudzie albo uwr? na uwr wszyscy z dochodami ponizej 700 na osobe dostali akademik i jasne a u nas? ehhh
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum