Jak sądzę impreza będzie całonocna
Może być w sierpniu, mnie to w sumie wszystko jedno bo na wakacje jadę za tydzień a w ogóle to jakie plany na reszte najdłuższych wakacji w naszym życiu?
MG1803 napisał/a:
Dobrze prawisz ^^
Zabrzmiało tak Wiedźmińsko:P
_________________ Nigdy nie pozwól aby strach przed działaniem wykluczył Cię z gry.!
Wydział: NE
Wysłany: 2010-07-17, 17:35
Też jestem za spotkaniem. Ja póki co siedzę w domku, często nad wodę i spotykam się z przyjaciółmi. Już się cieszę, że za niedługo będę miał ich więcej W sierpniu jadę do rodziny do Niemiec, ale tylko na tydzień, więc raczej czas będę miał ... A powiedzcie mi czy wszyscy jesteście na 100% pewni, że właśnie to chcecie studiować? Bo ja na przykład długo się wahałem. Najpierw myślałem o matmie, potem informatyka, jeszcze była ekonomia i ostatecznie wybrałem zarządzanie xD Ale ciągle nie jestem pewny czy to jest to, co chcę w życiu robić. Też tak macie?
Ja nie przespałem nocy zastanawiając się, czy wybrać zarządzanie czy geodezję Do tej pory nie jestem przekonany, czy wybrałem dobrze. Choć myślę, że po zarządzaniu mam lepsze warunki do rozwoju niż po geodezji ;P No i z zarobkami podobnie - niby ta geodezja taka super, a jednak jak się nie ma własnej firmy (o co jest trudno) to zarobki są marne.
No i poza tym interesuje mnie kierunek Public Relations na studiach drugiego stopnia
Inna sprawa, że z moimi wynikami matur chciałem spróbować iść na jakieś bardziej oblegane studia (na geodezję było 13 osób na miejsce ;P), ale z drugiej strony to chyba o niczym nie świadczy (teraz wszyscy chcą być inżynierami, bo im wmówili, że będą zarabiać kokosy ;P).
Po zarządzaniu niekoniecznie trzeba czymś zarządzać (w sensie być kierownikiem czy prezesem). W zależności od specjalizacji można pracować np. w firmie logistycznej, w agencji reklamowej itp. A po PR można być specjalistą od wizerunku firmy
[ Dodano: 2010-07-17, 20:12 ]
Nula napisał/a:
Jak sądzę impreza będzie całonocna
Może być w sierpniu, mnie to w sumie wszystko jedno bo na wakacje jadę za tydzień a w ogóle to jakie plany na reszte najdłuższych wakacji w naszym życiu?
MG1803 napisał/a:
Dobrze prawisz ^^
Zabrzmiało tak Wiedźmińsko:P
Ja z wyjazdu wracam nie wcześniej niż w połowie sierpnia (wybywam 28 lipca), ale jakby co to życzę wam dobrej zabawy
No zabrzmiało, bo tak miało zabrzmieć! Huehuehue ;P
Wydział: NE
Wysłany: 2010-07-17, 22:17
na studiach wszystkie wakacje są w sumie długie(o ile się nie ma kampanii wrześniowej,co mi się po raz drugi udało ;D) więc szykujcie się na wspaniałe lata ;D
Ale ciągle nie jestem pewny czy to jest to, co chcę w życiu robić. Też tak macie?
Luzik chłopie Nie można być pewnym wszystkiego bo by było nudno. Prawdą jest że dopiero jakoś z rok, dwa lata po maturze wiesz co chcesz w życiu robić. Druga sprawa że żadne studia nie dają pracy. Taka jest rzeczywistość. Oczywiście za parę lat nawet sprzątaczki będą musiały mieć magistra w ręce. Jeśli chcesz mieć pewną pracę do idź na PWR ale tam jest rzeźnia. Poza tym dobrą pracę po PWR mają tylko wybitni. Reszta to zwykłe robole z inż przed mgr:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum