Wydział: NE
Wysłany: 2010-07-10, 16:39 zarządzanie, NE
Mam pytanie,które kieruję zwłaszcza do orientujących się studentów zarządzania NE.Czy w drugim naborze ZWYKLE dużo obniża się próg punktowy?Byłabym wdzięczna za odpowiedź.
Wydział: NE
Wysłany: 2010-07-13, 15:24
Witam koleżankę i kolegę Ja również dostałem się na ten kierunek, więc najpóźniej w październiku się spotkamy ... Ja wybrałem niemiecki Pozdrawiam i życzę udanych i długich wakacji xD
Dopisałem się już na NK
Również witam kolegę
Wakacje z pewnością będą udane, mam już zaplanowany ponad miesiąc pozostałego czasu (łącznie z Adapciakiem) Wam też życzę dobrej zabawy i wspaniałych przygód na wakacjach
Nie wiem ile osób będzie dokładnie, ale na liście zakwalifikowanych było chyba 190. Chyba, że to lista połączona z listą rezerwowych Niestety o to nie spytałem Ja jestem 16. na liście, więc nie mam żadnego punktu odniesienia Nula, miło, że ktoś jeszcze wybrał włoski
Stwierdziłam, że Włoski to dla mnie najlepsza propozycja po nieudanej przygodzie z językiem francuskim w liceum
A skąd wiesz który jesteś na liście?:P Gdzie ją znalazłeś? ))
_________________ Nigdy nie pozwól aby strach przed działaniem wykluczył Cię z gry.!
No ja we Włoszech byłem parę razy i jakoś mi się ten język spodobał ;P Choć tak naprawdę to umiem tylko liczyć do dziesięciu no i parę słówek
A wiem, bo się ładnie zapytałem pani, która mnie rekrutowała Pokazała mi całą listę.
A widzisz sprytny jesteś, nie pomyślałam o tym
Ciesze się, że tyle osób jest na kierunku bo to gwarantuje super zabawę xD
Swoją drogą pytanko Będziesz mieszkał w akademiku czy na stancji;:P
_________________ Nigdy nie pozwól aby strach przed działaniem wykluczył Cię z gry.!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum