Wydział: NE
Wysłany: 2011-09-27, 22:59
Nie pojawił się tylko nagłówek, kliknij powyżej tego nagłówka na "lista" i zobaczysz plan pozostaje tylko domyślać się czy jesteśmy grupa 2 czy 3. Wnioskować z tego można, że w sobotę 9-10.30 są zajęcia organizacyjne w budynku P /być może wtedy dadzą nam legitki/, po czym aż do 18:15 mamy normalne wykłady. W niedziele od 8:00 do 14:30 też wykłady, więc na ten weekend nie jest nam niezbędny podział grup. Oczywiście mogę się mylić, co do tego co napisałam, także proszę się tym nie sugerować
Wysłany: 2011-09-28, 12:10
Hmmm.. Chyba nie do końca łapię się w tym planie:P
Inna sprawa, 5Majka5, wybierasz się na inaugurację? Z 7angela planujemy się spotkać przed inauguracją i wyruszyć na nią razem: ) Może się dołączysz? To samo pytanie do Marciano:P
Ja mogę ale zależy gdzie. Bo ja u znajomych śpię na Strachocinie. Ale jestem za. Można by jakiś kontakt jeszcze wymienić by w razie czego było jak się dogadać ^^
Spoko. Można pod A1. Kontakty proszę mi wysłać na pw bo jestem tylko na kilka sekund u kogoś. Brak neta. Napiszcie to jeszcze godzinę i ja się stawiam o niej. Nie wiem ale start mamy chyba o 9 więc można 8 30 ? W ogóle to jakaś wielka inauguracja nasz czeka, trzeba na galowo przyjść ? Wiecie coś o tym ?
Wysłany: 2011-09-28, 21:45
Godzina jak dla mnie jest dobra. gdzieś czytałam ze na ta sobotnia inauguracje można przyjść normalnie bo taka prawdziwa ma być wtedy kiedy sobie dziekani wymyśla i wtedy trzeba przyjść na galowo.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum