Wydział: NE
Wysłany: 2011-08-04, 15:36 Zarządzanie NE zaoczne
Hej:)
Z ciekawości chciałabym się dowiedzieć czy jest tu w ogóle ktokolwiek z zaocznych, bo jakoś nie zauważyłam, żeby się ktoś wypowiadał w jakimkolwiek temacie:P
Nie jestem z Wrocławia i miło by było poznać kogoś, kto będzie studiował to co ja:)
Pozdrawiam,
Karolina:)
Hej. Ja się wybieram na zaoczne (tylko że II stopnia), ale z tego co widzę mało osób z zaocznych tutaj siedzi, nie mówiąc już o kierunku na który się wybieram - MSG...
Ja również zaoczne. Oczywiście wypadało by się poznać wcześniej. Do Wrocka mam 120 km więc dla mnie to nie problem. Oczywiście nie od razu. Mamy jeszcze trochę czasu.
Trochę się do was dopinam, bo moich z kierunku jak do tej pory nie widać i nie słychać Chociaż wybieram się na konkretną specjalizację i jeśli będzie mało zainteresowanych to będę myśleć nad przeniesieniem.
Ja też mam kawałek do uczelni (150km). Ale spokojnie. Inauguracja roku akademickiego jest dopiero 22 października
Tez liczę, że ktoś jeszcze tu zajrzy. Jestem ciekaw ile osób będzie na kierunku itd. A o spotkaniu to się pomyśli. W końcu lepiej nam wyjdzie jeśli się spotkamy wcześniej i poznamy.
Wysłany: 2011-09-23, 21:30
Witam, też jestem "stąd" ;]
Wiecie może ludzie jak gdzie kiedy odebrać można legitymacje i jak gdzie kiedy będą przydziały do grup i kiedy (bo jak i gdzie się domyślam w końcu dadzą ten plan zajęć, bo tu 1 X niby pierwsze zajęcia a tu nic niewiadomo, albo ja jestem jakoś mało zorientowana...
Wysłany: 2011-09-23, 22:08
plan i przydział do grup prawdopodobnie już jest tylko trzeba się wybrać do dziekanatu zobaczyc. na stronie ue jeszcze nie ma.
(z tego co ja sie orientuje )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum