Wydział: ZF
Wiek: 96 Dołączyła: 15 Cze 2009 Posty: 484 Skąd: z Mojej Starej
Wysłany: 2010-09-03, 18:45
grupy beda pewnie numery 12-17 wiec 5-6 grup bedzie po ok 28 osób (ale to sie pewnie zmieni na poczatku bo sie bedziecie przeniosci miedzy grupami/wydzialami/uczelniami
grupy beda pewnie numery 12-17 wiec 5-6 grup bedzie po ok 28 osób (ale to sie pewnie zmieni na poczatku bo sie bedziecie przeniosci miedzy grupami/wydzialami/uczelniami
Dzieki:) To juz wiem ze w razie czego moge przeniesc sie do innej grupy jakby co:)
Wydział: ZF
Wiek: 96 Dołączyła: 15 Cze 2009 Posty: 484 Skąd: z Mojej Starej
Wysłany: 2010-09-04, 15:22
nie wiem jak wyglada formalnie przeniesienie sie do innej grupy na stałe (wydaje mi sie żę to jest na zasadzie zamiany, albo wejścia na puste miejsce)
ale jak chcecie sobie np z Zarz. chodzić na ćwiczenia do kogoś innego to droga prosta
1. pytacie prowadzącego w Tamtej grupie czy was przyjmie
2. mówicie waszemu prowadzącemu że tamten was przyjmie i czy możecie sie w takiej sytuacji przenieść
z reszta to wam też powiedzą
Angelika jestem ! Przywędrowałam z Górnego Śląska , konkretnie z Bytomia q; Jak ktoś był na Górnym Śląsku to chyba się nie dziwi, że stąd ciągnie do Wrocławia Teraz sobie mieszkam w Gądowie Małym, trochę daleko od UE, ale jest przyjemnie No i mieszkanko fajne
Myślę, że wyjście na soczek machnie się pod koniec września i przez cały październik, nie wyobrażam sobie tego inaczej.
Generalnie, ktoś po prostu będzie musiał rzucić termin, spikniemy się w centrum i dokonamy aktu poznania. ;-)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum