No właśnie. Te zajęcia organizacyjne. Kiedy się zaczynają? I gdzie się stawić trzeba? Co z tymi co mają wolne poniedziałki? Ja myślałem, że wpadamy tylko po indeksy jutro i pojutrze... 29 inauguracja i od poniedziałku zajęcia... Nie jest tak? To jak jest...?
Ludzie, jutro normalnie zaczynamy od 8 prawdopodobnie będzie tylko 15 min zajęc organizacyjnych - ale pojawić się wypada. Wszystkie informacje na temat szkolenia BHP i szkolenia bibliotecznego na pewno się pojawią.
Ten tydzień prawdopodobnie upłynie nam na zajęciach organizacyjnych - czyli na każdym przedmiocie wykładowca się przedstawi powie o sylabusie o sposobach oceniania i o godzinach w których można go zagadać:)
A dziękuję Dziękuję
1. I tak mam trening w piątek wieczorem
2. I tak niebawem mnie na zarządzaniu nie będzie (niebawem!? Chyba kpisz xD! Przecież to może trwać nawet rok )
Sad...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum