Witam wszystkich, postanowiłam rozpocząć nowy temat z tego względu, aby było łatwiej nam wszystkim się odnaleźć w nowym środowisku, jakieś porady, wymiany zdań, informacji itd. Forum jest otwarte dla dziennych, ale to nas nie dotyczy także dobrze byłoby aby wszyscy pytania, wątpliwości itd. dot. naszego wydziału i rocznika kierowali tutaj Pozdrawiam gorąco
Moniek, gdzieś na forum przeczytałem, że nie będziemy mieli indeksów w formie tradycyjnej (papierowej) a elektronicznej więc jak sądzę, nie będzie co odbierać ^^ Jednak nie wiem czy to w 100% sprawdzona informacja.
Poza tym przyłączam się do pytania o inauguracje
edit : Czy jako zaoczny dostane jakiś list z przydatnymi informacjami (np. o przyjęciu) ?
udarr, tak powinieneś dostać, kiedy się zapisałeś? Ja dostałam list jakoś 3 tyg. po zapisaniu się. Mam pytanie, kiedy dostaniemy legitymacje studenckie?;> wiadomo bilety, obniżki itp. A co do inauguracji nie mam pojęcia, raczej wątpię... przynajmniej nie zamierzam iść na tą "uroczystość" :]
[ Dodano: 2011-09-18, 23:00 ]
wiadomo cos więcej kiedy na temat naszego planu? Bo póki co wiem tylko kiedy mamy zjazdy
Cześć wszystkim:).
Jeśli chodzi o inaugurację, sprawdziłam, to na stronie http://www.ue.wroc.pl/stu..._2011_2012.html jest podane, że 28 też mamy przyjść...ale czy na pewno?
I być może będą wtedy legitki.
sądzę że plan dopiero nam podadzą jak skończy się rekrutacja czyli gdzieś tak po 24, bo pewnie nie wiedzą ile osób będzie i jak nas podzielić na grupy i ile ich zrobić.:)
Hej! Ja też jestem na tym kierunku. Mam pytanie: wpłaciłem 13 września pierwszą ratę za studia i do dzisiaj nie pokazuje mi potwierdzenia wpłaty, też tak macie? Gdzieś przeczytałem że dopiero po 7-8 dniach może pokazywać.
Widzę że jest kilka osób po za mną którzy też mają te same pytania...no cóż musimy grzecznie czekać aż któryś ze starszych kolegów zechce nam to wszystko wyjaśnić.Ale legitki pewnie dostaniemy dopiero 1 października bo z tego co napisali w liście to narazie to potwierdzenie przyjęcia potwierdza nam status studenta.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum