Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2009-08-29, 23:35
Chciałem się dowiedziec gdzie dokladnie musze się zglosić jeżeli potrzebuje zaświadczenie do ZUSu, że jestem studentem bo potrzebuje je jakoś na dniach?
dziekuje z góry za odpowiedź
mam takie moze glupie pytanie, gdzie poza dziekanatem moge sie dowiedziec do ktorej grupy naleze?? studiuje na zif zarzadzanie. dzieki z gory i prosze o szybka odp bo sie odnalezc na uczelni nie moge:P
piotrakles, odebrałeś legitymację i indeks?
Poza dziekanatem raczej się nie dowiesz.
Może prywatne konto rekrutacji?
Coś konkretnego - potrzebujesz potwierdzić swoją przynależność do grupy, czy co?
Prowadzący mają listy i na nich też powinieneś figurować.
Mam pytanie do Samorządu odnośnie harmonogramu studiów. Ponieważ na stronie UE istnieje tylko harmonogram roku 2008/2009 i moje pytanie jest takie, czy jest możliwe udostępnienie czegoś podobnego, które byłoby np na rok 2009/2010? Pytam, ponieważ w takim harmonogramie są zawarte informacje, kiedy zaczyna się okres świąteczny, sesja itp itd, co pozwala np na planowanie wyjazdów w przyszłości. Może już coś takiego jest gdzieś na stronce tylko ja nie mogę znaleźć? Z góry dziękuję.
Witam,
dlaczego wszelkiego typu wybory odbywają się tylko w dni powszednie? Studenci studiów zaocznych są w ten sposób odstawieni od głosowania i w pewien sposób dyskryminowani.
labeleq, masz rację.
Pracujemy już nad nowym systemem wyborów (by studenci niestacjonarni mieli możliwość głosowania), ale niestety w tym roku nie byliśmy go w stanie wdrożyć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum