Witam,
Proszę o pomoc, od listopada nie uczęszczam na uczelnie jestem studentem zaocznym niestety nie zgłosiłem tego do dziekanatu niby w umowie jest że jak ktoś nie płaci to go wyrzucają. Orientuje się ktoś czy będzie trzeba płacić za czesne aż do stycznia....czy da się to jakoś załatwić (na listach brak obecności itd.). dzieki z góry za pomoc
I ja mam pytanie. Odnośnie wfu. Na 1 semestrze miałam wf i mam zaliczony. Czy muszę ciągnąć wf, jakikolwiek w 2 semestrze czy to drugie 30 godzin mogę zrobić np na 2 roku?
a ja mam pytanie odnosnie warunku, czy mozna wziac go na pierwszym semestrze? Jesli tak , to z kazdego przedmiotu czy tego, ktory jest kontynuowany w II semestrze nie..
Wydział: NE
Wysłany: 2012-01-30, 13:09
Anets napisał/a:
oo, a to nie chodzi sie w II semestrze czy jak to wyglada? I rozumiem, ze mozna wziac tylko jeden warunek? ;D
Się chodzi w II semestrze i bodaj gdzieś w połowie semestru pisze koło z I semestru - konkrety musiałaby napisać osoba, która doświadczyła na własnej skórze, ja mówię co widziałam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum