Temat ten jest przeznaczony, aby każdy mógł w razie jakiś problemów na uczelni mógł do kogoś się zwrócić o pomoc. Zapraszam do pisania postaramy się odpowiedzieć na wszelkie wasze pytania!!!
Na odsprzedanie miejsca w akademiku marna szansa - w zeszlym roku kolega tak myslal ze bedize mieszkal za kogos ale nie dalo rady i musial szukac czegos juz we wrzesniu;/ moze kiedys dalo tak rade jak jeszcze byla oaza -teraz jest zbyt wielu chetnych z samego UE zeby miejsca byly przyznane komus z innej uczelni;/
Hm, nie jestem pewien czy to RUSS robił te ankiety - ale jeśli tak, to kiedy i gdzie będą wyniki ankiety dotyczącej prowadzących? Bo mam nadzieję, że będą dostępne ;]
_________________ I've failed over and over and over again in my life. And that is why I succeed.
Rothman, witam. Tak , to RUSS przeprowadzał te ankiety.
Niestety wyników nie można zbyt szybko oczekiwać.
Maszyna uczelniana, która skanuje te ankiety jest aktualnie niezdatna do używania.
Administracja czeka na naprawę/serwis tej maszyny. To co mogliśmy zrobić zostało zrobione. Teraz niestety wszyscy czekamy.
Co do wyników zamierzamy nagrodzić najlepszych nauczycieli, to wstępne założenia...
Witam:) chciałam zapytać czy można gdziekolwiek znaleźć zdjęcia z pojedynku śleżaka i przeguba organizowanego w Strefie WZ 26 marca?? zdjęcia z całą pewnością były, tylko żaden z portali ich nie opublikowal... z góry dzieki za odp:)
Em2708, dlastudenta.pl nie robił zdjęć.
O żadnych proszonych mediach też nic mi nie wiadomo.
W takim razie pozostaje popytać znajomych, czy ktoś amatorsko-dla siebie, nie robił zdjęć.
Mam pytanie czy ktoś wie jak wygląda zaliczenie ekonometrii u dr Agnieszki Stanimir ? Interesuje mnie jak wygląda u niej egzamin bądź zaliczenie i czy jest ciężko . Ewentualnie czy jak kogoś obleje to ma już ekonometrie na wrzesień i musi tyrać całe wakacje
Pytanie dotyczy praktyk studenckich - wydz. NE.
Jaki jest DZIENNY wymiar godzinowy praktyki studenckiej? Gdzie znajdę informację na ten temat?
Drugie pytanie:
Jak w praktyce wygląda sprawa pokrywania przez Uczelnię kosztów wyżywienia, dojazdów i zakwaterownia podczas odbywania przez studenta praktyki studenckiej - w sytuacji gdy odbywa się ona po za miejscem zamieszkania? Czy składa się w tej sprawie jakiś wniosek?
Słyszalam cos na temat tego, ze od przyszlego roku ma zostac wprowadzony jakis zestaw pytan, ktore beda mogly byc zadane na obronie pracy magosterskiej. Czy to prawda?
na ZIF o czymś takim nie słyszałem
ale na innym wydziale mogło coś takiego się pojawić
prawda jest taka że co wydział to inne zasady np na ZI jest obowiązek zamieszczenia strony tytułowej i spisu treści zarówno w języku polskim jak i angielskim, na NE nie ma takiego obowiązku /
i czy już odwiedziłaś swój dziekanat z takim zapytaniem (tam Panie zazwyczaj są na bieżąco z takimi zmianami); ponadto powinien wiedzieć to twój promotor
_________________ Daniel Ruszkowski
Google+
____
Gość,
Poprzyj kandydaturę Wrocławia w walce o organizację The World Games 2017
więcej informacji >>> pod tym linkiem
Ja osobiście nic takiego nie słyszałam na razie. Dotychczas to, czy dostało się pytania (lub zagadnienia) przed obroną, zależało tylko i wyłącznie od promotora
Witam.
Ja mam pytanie natomiast o tegoroczne rozpoczęcie. Początkowo na stronie uczelni znalazłam, że jest ono 2 października. W listach, które uczelnia wysłała jest napisane, że 28 jest inauguracja a od 28 do 30 poszczególne wydziały mają załatwiać sprawy formalne. Mogę sobie wywnioskować, że 28 jest inauguracja,a od 2 października zaczynają się dopiero zajęcia ? Wygląda na to, że nieco się spóźnię na starcie i próbuję się dowiedzieć co przegapię.
Pozdrawiam i z góry dzięki za pomoc.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum