Witam.
Zgodnie z obietnicą zakładam temat "Pomysły,sugestie, koncepcje..."
1. W temacie tym zamieszczamy:
-swój osobisty problem, z którym spotkać może się szersze grono studentów
przykład: Brak możliwości płacenia za DS Przegub przelewem bankowym.
-dodatkowo możliwość jego rozwiązania, które może wykonać RUSS, bądź też władza uczelni zmoblizowana przez RUSS.
2. Nie repostujemy:
"O ja mam taki sam problem".
3. Członkowie RUSS i osoby odpowiedzialne będą zamieszczać swoje odpowiedzi w ramach możliwości czasowych.
Proszę o to,aby zachować porządek w tym temacie, by był on czytelny i zawierał same najistotniejsze posty/informacje.
Witam, po długiej przerwie w tym temacie.
Jak widzicie prace w Simplexie ruszyły.
Dokładnego planu zagospodarowania nie znam, aczkolwiek postaram się go Wam udostępnić.
dziubowa, tak jak jest napisane: szukamy najemcy.
Docelowo ma być reaktywowany 'Klub Studencki' (przynajmniej częściowo), gdzie studenci będą mogli się 'ukulturalnić'.
Planowany początek działalności: październik 2009 roku.
Więcej informacji wkrótce.
reaktywowany? to chyba za mloda jestem zeby pamietac jego pierwsze istnienie.
szkoda ze dopiero w pazdzierniku. niby byl plan zagospodarowania, a to jednak ściema. zaloze sie o flaszke ze skonczy sie na jakims punkcie gastronomicznym i paru stolikach.
Tak. Za młoda W kresie swojej świetności był jednym z najlepszych klubów studenckich we Wrocławiu. W październiku, bo najemca musi mieć czas na zagospodarowanie wnętrza, poza tym na wakacjach niewielu studentów odwiedza uczelnię
Zakład przyjęty!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum