Renata, będą zmniejszone stawki i kwoty. Nie było jeszcze zwołanych posiedzeń komisji stypendialnych wydziałowych, więc teoretycznie stypendia powinny być wypłacane w kwotach z poprzedniego semestru.
no to fantastycznie ... studenci zapierniczają przez cały rok po to żeby najpierw dowiedzieć się że ich stypendia komisja w fantastyczny sposób przejadła wcześniej, a teraz dowiadują się że nadal komisji mało i będą ciąć dalej ...
_________________ Każdy z nas może podarować komuś życie. Wystarczy powiedzieć TAK. Może kiedyś Twoje TAK uratuje życie drugiego człowieka. Powiedz TAK.
Wiem, że zmniejszono stawki - bo otrzymałam o 50 zl mniejsze stypendium za luty br. ; Ale - skoro nie bylo posiedzenia komisji wydziałowej - to na jakiej podstawie to zrobiono?
Proszę o informację jak będzie wiadomo coś więcej.
Wydział: NE
Wysłany: 2010-02-16, 22:10
Ministrowie już zadecydowali, że niedługo w ogóle nie będzie stypend. naukowych ;] a stawki będą obniżane non stop aż w ogóle nic nie będzie kwestia roku max 2 ;/
Renata, z tego co mi wiadomo komisja stypendialna na ZIiF ma zebrać się w marcu.
Wtedy będą ustalane stawki, odwołania, prośby itd.
Dlatego nie rozumiem dlaczego niższe stypendia przychodzą na konta studentów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum