forum UE Wrocław

Wyszukiwarka pracowników UE Wrocław: GooglePrzeszukaj forum oraz stronę główną UE

Regulamin forum | Strona główna UE | Plan zajęć | ZF info | NE info | IE info
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
OBRONA MGR Niemczyk, Stańczyk-Hugiet
Autor Wiadomość
dziunia_874 

Wydział: ZF
Wysłany: 2011-06-13, 12:55   OBRONA MGR Niemczyk, Stańczyk-Hugiet

czy bronił się ktoś u P. Niemczyka i P. Stańczyk-Hugiet? Jakie zadają pytania? czy trzymają się zagadnień ustalonych przez dziekanat czy dają od siebie pytania dotyczące zarządzania strategicznego?

Bardzo proszę o odpowiedź :)

Tyler 

Wysłany: 2011-06-14, 13:38   Re: OBRONA MGR Niemczyk, Stańczyk-Hugiet

dziunia_874 napisał/a:
czy bronił się ktoś u P. Niemczyka i P. Stańczyk-Hugiet? Jakie zadają pytania? czy trzymają się zagadnień ustalonych przez dziekanat czy dają od siebie pytania dotyczące zarządzania strategicznego?

A wiesz może dlaczego dla studentów MSU nie są dostępne zagadnienia związane z wiedzą specjalnościową (pytanie numer 2)? Z tego co widzę na stronie uczelni dostępne są jedynie zagadnienia kierunkowe (pytanie numer 1). Też wkrótce się bronię i nie mogę uzyskać informacji na ten temat...

francuska87 

Wysłany: 2011-06-14, 14:07   

Witam, a czy dysponujecie już opracowanymi zagadnieniami na obronę? Chętnie odkupię lub wymienię za opracowanie zagadnień ze specjalności

Zobacz mnie na GoldenLine

Tyler 

Wysłany: 2011-06-14, 14:49   

francuska87 napisał/a:
Witam, a czy dysponujecie już opracowanymi zagadnieniami na obronę? Chętnie odkupię lub wymienię za opracowanie zagadnień ze specjalności

Ja póki co dopiero zaczynam. Mam zamiar do końca tygodnia wszystko opracować. Jestem na kierunku " Informatyka i ekonometria" a wy?

dziunia_874 

Wysłany: 2011-06-14, 20:46   Re: OBRONA MGR Niemczyk, Stańczyk-Hugiet

Tyler napisał/a:
dziunia_874 napisał/a:

A wiesz może dlaczego dla studentów MSU nie są dostępne zagadnienia związane z wiedzą specjalnościową (pytanie numer 2)? Z tego co widzę na stronie uczelni dostępne są jedynie zagadnienia kierunkowe (pytanie numer 1). Też wkrótce się bronię i nie mogę uzyskać informacji na ten temat...

Tego to chyba nikt nie wie dlaczego nie są podane zagadnienia z wiedzy specjalnościowej, może Panią z dziekanatu nie chciało się ich opracować :) A tak poważnie to zastanawiam się czy w ogóle jest sens się ich uczyć????

Tyler 

Wysłany: 2011-06-15, 14:24   Re: OBRONA MGR Niemczyk, Stańczyk-Hugiet

dziunia_874 napisał/a:

Tego to chyba nikt nie wie dlaczego nie są podane zagadnienia z wiedzy specjalnościowej, może Panią z dziekanatu nie chciało się ich opracować :) A tak poważnie to zastanawiam się czy w ogóle jest sens się ich uczyć????

Warto się przygotować z zagadnień. Przynajmniej tych pierwszych. Bo w tym drugim przypadku (pytanie numer 2) ciężko uczyć się czegoś co w ogóle nie zostało sprecyzowane na chybił trafił. No i oczywiście jeszcze raz przeczytać pracę magisterską. Dla mnie to w sumie skandal, że nie ma jasnych zasad obrony. Na Politechnice takich szopek nie było. W dziekanacie się pytałem i oni nie wiedzą... Organizacja nie jest mocną stroną tej uczelni.

Odpowiedz do tematu