czy bronił się ktoś u P. Niemczyka i P. Stańczyk-Hugiet? Jakie zadają pytania? czy trzymają się zagadnień ustalonych przez dziekanat czy dają od siebie pytania dotyczące zarządzania strategicznego?
czy bronił się ktoś u P. Niemczyka i P. Stańczyk-Hugiet? Jakie zadają pytania? czy trzymają się zagadnień ustalonych przez dziekanat czy dają od siebie pytania dotyczące zarządzania strategicznego?
Bardzo proszę o odpowiedź
A wiesz może dlaczego dla studentów MSU nie są dostępne zagadnienia związane z wiedzą specjalnościową (pytanie numer 2)? Z tego co widzę na stronie uczelni dostępne są jedynie zagadnienia kierunkowe (pytanie numer 1). Też wkrótce się bronię i nie mogę uzyskać informacji na ten temat...
Bardzo proszę o odpowiedź
A wiesz może dlaczego dla studentów MSU nie są dostępne zagadnienia związane z wiedzą specjalnościową (pytanie numer 2)? Z tego co widzę na stronie uczelni dostępne są jedynie zagadnienia kierunkowe (pytanie numer 1). Też wkrótce się bronię i nie mogę uzyskać informacji na ten temat...
Tego to chyba nikt nie wie dlaczego nie są podane zagadnienia z wiedzy specjalnościowej, może Panią z dziekanatu nie chciało się ich opracować A tak poważnie to zastanawiam się czy w ogóle jest sens się ich uczyć????
Tego to chyba nikt nie wie dlaczego nie są podane zagadnienia z wiedzy specjalnościowej, może Panią z dziekanatu nie chciało się ich opracować A tak poważnie to zastanawiam się czy w ogóle jest sens się ich uczyć????
Warto się przygotować z zagadnień. Przynajmniej tych pierwszych. Bo w tym drugim przypadku (pytanie numer 2) ciężko uczyć się czegoś co w ogóle nie zostało sprecyzowane na chybił trafił. No i oczywiście jeszcze raz przeczytać pracę magisterską. Dla mnie to w sumie skandal, że nie ma jasnych zasad obrony. Na Politechnice takich szopek nie było. W dziekanacie się pytałem i oni nie wiedzą... Organizacja nie jest mocną stroną tej uczelni.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum