jako Koordynator tegorocznego Obozu Adaptacyjnego (znanego szerzej jako Adapciak ) mam niewątpliwą przyjemność zaprosić nowo przyjętych studentów i studentki Uniwersytetu Ekonomicznego na 9 dni fantastycznej zabawy w doborowym towarzystwie
Kiedy?
5-13 września 2009
Gdzie?
Wrocław/Głuchołazy
Adapciak to:
* dziesiątki nowych znajomych
* niezapomniane 9 dni wśród rówieśników
* przyjaźnie na lata
* możliwość sprawdzenia się w życiu akademickim
* dobra zabawa
* niepowtarzalny klimat
* ciekawa forma spędzenia wakacji
* jedyny taki obóz dla pierwszego roku
* szansa na poznanie Uczelni
* okazja do spotkania znanych ludzi
* wspomnienia na CAŁE ŻYCIE
Zgłoszenia na obóz zaczynamy przyjmować już za miesiąc. 133 miejsca czekają na obsadzenie, a decyduje kolejność zgłoszeń!
W razie jakichkolwiek pytań, wątpliwości piszcie w tym wątku, mailujcie, dzwońcie (tylko nie za często;) ). Adapciakowa kadra jest do Waszej dyspozycji
pozdrawiam, JF
_________________ It's up to me now, turn on the bright lights!
Tak tak takl ! jak najbardziej jesteśmy do waszej dyspozycji i już nie możemy się doczekać was na naszej uczelni życzymy powodzenia w rekrutacji i czekamy z niecierpliwością na wasze zgłoszenia na wyjazd bo nie może was zabraknąć w tej pierwszej mega studenckiej odjazdowej przygodzie Pozdrawiam was kochani i trzymam kciuki
jak najbardziej do dyspozycji??niezle podsiadla P w takim razie jak ktos bedzie mial jakies pytanie w srodku nocy, albo z samego rana i nie bedzie wiedzial do ktorego czlonka kadry zadzwonic, to walcie smialo pod numer PP (na stronce w zakladce kadra)
a ja zapraszam rowniez weteranow na nasza stronke ( www.samorzad.ue.wroc.pl/adapciak ), gdzie znajdziecie zajebiaszcze zdjecia z zeszlych lat!
Ty daj ludziom troszkę czasu na złożenie dokumentów i na odetchnięcie z ulgą,że znaleźli się w gronie najlepszych na najlepszej uczelni ;P a zamiast tego narzekania to byś się teraz podzielił swoimi wspomnieniami z obozu Adaptacyjnego na naszej stronce www.samorzad.ue.wroc.pl/adapciak Czekamy na nie cierpliwością
eee tam, od razu słabo wypasiona stronka jest, nowy temat na forum jest, teraz tylko czekamy na świeżo upieczonych studentów UE (kurcze, biedaki nawet wyników z matury nie znają )
Levin ty tutaj nie mów, że słabo bo jak sobie przypominam to wasz Adapciak się jeszcze wolniej rozkręcał ;pp Ale jak już się rozkręcił to staliście się nie do zatrzymania No i napisz kilka zdań to Cię na stronkę z twoim zdjęciem wrzucimy ;p
apel o wspomnienia z poprzednich obozow kieruje rowniez do pozostalych adapciakowych "weteranow"
dajcie swoje swiadectwo, ze adapciak jest niesamowita impreza, ktora pamieta sie barrrddzooo dlugo
Wydział: ZF
Wysłany: 2009-06-14, 20:27
oj oj mi sie wydaje ze ten nasz sie rozkrecil szybciej, ale mogem sie mylic widze ze znowu sie hansik wryles na kadre xD to dobrze dobrze, napijemy sie razem bo ja i tym razem sie wybieram
_________________ "Pewnego ranka pełnego blasku, kiedy moje zadanie będzie już skończone, pofrunę do domu, przyjacielu" - Bob Marley
Obóz adaptycyjny to kumulacja wielu fajnych, ciekawych, niezpomnianych, wyjątkowych (reszte epitetów dopiszcie sami ;P) wspomnień. Pytanie do byłych obozowiczów: jakie jest Twoje najlepsze wspomnie z adapciaka? (taaak, wiem, że ich jest wiele, że każda godzina to było coś superowego, ale te naj naj naj!)
Brawo pierwsza wiadomość na forum i to w temacie Adapciaka
kurpas trzymamy kciuki w takim razie i możliwe, że już do zobaczenia podczas składania papierów, bo tam też nas znajdziesz (czyli kadrę
pozdro
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum