wila wianki i wrzucala je do falujacej wody, wila wianki i wrzucala je do wooooodyyyy....
Rogal zabije Cie za to piosenke - najblizszy tydzien mam z glowy, wlasnie przez to zeszloroczne spiewanie hansika w akademiku;p
krzywy napisał/a:
Zaiste, pijacki "chińczyk"
Nie znam nikogo, komu udałoby się przejść całą grę...
Bigos napisał/a:
jasmina napisał/a:
heh...alkochinczyk...wiele slyszalam, a nie gralam...chyba najwyzszy czas
Nie znam nikogo kto potrafił skończyć tą gre xD (to znaczy dojsc do ostatniego pola).
a ja znam kogos kto przeszedl cala gre, pil, gral, wygral i stal:) z reszta nie tylko ja go znam: Czarny - czlowiek legenda, gwiazda zeszlorocznej kadry adapciaka:)
Na wczesne karaoke proponuje UltraStar (cos jak singstar tylko na kompa), ale to na wczesne bo jak za duzo osob spiewa to juz nie ma sensu, a i nie dawajcie Jasminie mikrofonu chyba ze chcecie miec ja z glowy na pare godzin;p
Do twistera to nawet mega duza pseudo plansza jest w banderozie - odkryta w zeszlym roku. Ciekawe jaka kreatywnoscia wykaza sie tegoroczne adapciatka:) bo po zeszlym roku poprzeczka wysoko;p ale nie ma co zdradzac, nawet jesli powielicie czyjs pomysl nie znajac go wczesniej i tak bedzie zajebiaszczo -w koncu chodzi o dobra zabawe.
ps. abtynenci tez sie nie beda nudzic - nie przerazajcie sie. jedyne co to po obzie stwierdzilam dlaczego alkohole nazywane sa napojami wyskokowymi - bez tego nie dalabym rady tak funkcjonowac bez spania.
ps2. kurde, troche zaluje ze nie zglosilam sie do kadry kiedy mialam okazje - fajnie by bylo popatrzec co tam wyprawiacie ciekawego:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum