Jak w temacie. Bo ja mam do powiedzenia, ze bylo calkiem milo ;D
Edit:
Niee tak byc nie moze, calkiem milo, to jest bardzo mega duzo za malo powiedziane. Co najlepsze, sam wielki PussyMagness powiedzial, ze to byl najlepszy adapciak w jego karierze, a troche tego ma za soba. (To przypomnienie dla tych, ktorzy jeszcze spali, albo nie odzyskali filmu.
_________________ Living in this sick place called "World".
Wydział: NE
Wiek: 22 Dołączył: 16 Lip 2009 Posty: 1 Skąd: ze wsząd...
Wysłany: 2009-09-13, 22:34
Gruba Biba jednym słowem.. ale to trzeba mieć zdrowie na takie picie;D. Na bombie od soboty.. Ludzie genialni i ta atmosfera.. warto było jechać!! pozdro.
jesteśmy tak zajebiści, że zrobilismy najzajebistrzy adapciak do tej pory. wielu z kadry tak mówiło ;D nie mogę opisać, jak cieszę się z tego, że pojechałem.
Taaaak, Coco Jambo pawilonu 3 rozkrecalo wszystkie imprezy ;] Po powrocie co chwila chodza mi po glowie najrozniejsze momenty oraz piosenki z wyjazdu xD juz mi go brakuje, byle szybko do dni adaptacyjnych lub jakiejs bibki ;]
tak jest jaśminko, w Twoje urodzinki!
Ale zastanów się, bo dzień pajacyka będzie co miesiąc, a możemy się dogadać, by na Twojej bibce pajacyki nadprogramowo wykonać
Płatności rozliczane będą w walucie "W" - wódka. 1W-0,5l
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum