Widze ze zainteresowanie Adapciakiem rosnie:)) a wiem ze to dopiero sam poczatek;) wszystkim zdecydowanym gratuluje jedynego na 100% slusznego wyboru w ich zyciu
mam nadzieje ze tegoroczna kadra spisze sie na medal i to zloty
_________________ Twoje konto przekroczyło maksymalną liczbę nieprzeczytanych postów: 1000 Zostały usunięte informacje o nieczytanych postach z wyjątkiem postów napisanych przez ostatnie: 3 dni
Liczba usuniętych nieczytanych postów: 7044
http://www.youtube.com/watch?v=TBZftxAMdio
Witajcie!
Jako przyszła studentka UE (FiR na wydziale ZIF) wybieram się na Adapciaka. Jak większość też jadę sama, ale mam nadzieję szybko zawrzeć nowe znajomości Poza tym jak przyjdę pierwszego dnia na nową uczelnię (oczywiście w stresie), to miło będzie zobaczyć już znajome twarze. Także liczę na dobrą zabawę i do zobaczenia
W pierwszym dniu to 90% ludków to będą pierwszaki, bo starsze lata już tak ochoczo nie idą na rozpoczęcie roku akademickiego
A stresu Italka nie będziesz miała po Adapciaku to Ci gwarantuję
Jak to po co??? Choćby po to, żeby zobaczyć jak rektor wygląda i kto nim jest!!! Jak słyszę od kogoś np. z 3 roku nie wie kto jest rektorem czy dziekanem jego wydziału to po prostu ręce mi opadają. Mam nadzieję, że od was takich rzeczy nie usłyszę pod koniec waszego pierwszego roku Adapciak na pewno pomoże
oj tam hans...przesadzasz.....kto jest dziekanem to trzeba wiedziec dopiero jak sie sklada podanie o warunek P
a kto jest rektorem przekonaja sie na ekonomaliach jak bedzie pucowal langego....
oj tam hans...przesadzasz.....kto jest dziekanem to trzeba wiedziec dopiero jak sie sklada podanie o warunek P
a kto jest rektorem przekonaja sie na ekonomaliach jak bedzie pucowal langego....
true - na rozpoczęciu nie byłem ani razu w ciągu mojej 5 letniej kariery akademickiej zaś na warunku to i się zdarzyło - wystarczy mi tych znajomości
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum