Hah, to ja miałem cudny telefon. Godzina lekko po 22, siedzę sobie i popijam wino z koleżankami w plenerze, a tu mi zaczyna dzwonić. Patrze na numer, jakiś nieznany. Dobra, z uśmiechem odbieram i słyszę że adapciak. No spoko, słucham, słucham, a tu że nocleg pod namiotami, bo akademik nie wypalił. No to dobra, pytają się czy mam namiot. A że takiego nie mam, to czy kogoś znam kto ma. No a że nie, to czy mogę spać pod gołym niebem xD Gdyby nie te komandosy to bym nie uwierzył
Co do przebran, Heaven, w sensie niebo, kojarzy sie z niewinnoscia, niewinnosc zas z nagoscia. Czy jak wylece na Adama na parkiet, to zaliczycie mi przebranie? (Opcjonalnie z lisciem)
_________________ Living in this sick place called "World".
do odwaznych swiat nalezy ;b tylko potem pamietaj albo bedziesz mial powodzenie albo wrecz przeciwnie
_________________ Twoje konto przekroczyło maksymalną liczbę nieprzeczytanych postów: 1000 Zostały usunięte informacje o nieczytanych postach z wyjątkiem postów napisanych przez ostatnie: 3 dni
Liczba usuniętych nieczytanych postów: 7044
http://www.youtube.com/watch?v=TBZftxAMdio
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum