Wysłany: 2009-07-09, 09:20 Kto jedzie na Adapciaka???
I są wreszcie upragnione wyniki, więc teraz czas pomyśleć nad swoją przyszłością studencką!!! Przecież nikt nie chce przyjechać do kompletnie obcego miasta sam
W tym temacie niech się rozpocznie dyskusja kto jedzie z nami "weteranami" poznać tajniki studiowania na naszej Alma Mater
Nie ociągajcie się bo liczba miejsc jest ograniczona i na pewno szybko się skończą
Piszcie skąd jesteście, jakiego wydziału, żebyśmy się już troszkę mogli poznać
Gratuluję nowo przyjętym studentom Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu!!!
Hmm ja (przyszła studentka MSG ) się właśnie zastanawiam. W sumie bardzo chętnie poznam masę nowych, fantastycznych osób, ale przeraża mnie trochę, że na początku tak kompletnie nikogo bym nie znała. Ciekawi mnie bardzo jaka jest atmosfera na takim obozie
zapraszamy na nasza stronke (wystarczy kliknac na banner na gorze). tam w zakaladce 'wspomnienia obozowiczow' mozesz poczytac jaka atmosfera wg. nich panuje na obozie. pokazuja to tez zdjecia )
jutro na stronie pojawi się formularz zgłoszeniowy i szczegółowe informacje o wpłatach.
ponadto, każdy z Was dostanie taki formularz w wersji papierowej wraz z listem potwierdzającym przyjęcie na studia.
_________________ It's up to me now, turn on the bright lights!
Wydział: NE
Wysłany: 2009-07-09, 17:44
buahahaha Jacku ja chociaz dalem fote a nie avatar:P kolega wypil wlasnie jedno bro i juz ma wesolo;) w kazdym razie starajcie sie jutro omijac Jacka na stoisku, bo jak juz sie do Was doczepi to zacznie przymulac o muzyce, polityce etc.:P tak naprawde to oboz jest tez organizowany po to, by Jacka troche odmulic i pokazac mu prawdziwe zycie studenckie:D
formularz pojawi sie juz o 24 dzisiaj takze w nocy spokojnie mozna go wypelnic, potem przeslac kaske za pomoca internetowego konta i wyslac do nas formularz wraz z potwierdzeniem wplaty. takze mozna wszystko zalatwic bez ruszania sie z domu....
aczkolwiek zaluj,ze nie poznasz juz teraz naszej kadrowej ekipy P
ps. jackowi i tak juz nic w zamuleniu nie pomoze, a aqrat tym co o polityce przynudza jestes Ty kiri, wiec ciiii tam i zorganizowac jakas walke na gole klaty w kislu, a nie tu forum zasmiecacie.....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum