ile kosztuje nocleg w akademiku? bo bede w piatek przed 20 we Wroc i chcialabym wziac sobie jakis pokoj, bo w sobote nie mam mozliwosci dostac sie do wroc na 12
osoby, które do dziś do 22 do mnie zadzwonią/ napiszą maila/ priwa będę mogły nocować z pt na sobotę!!! Informacja taka wisi na stronie chyba z 2 dni!!! Jeśli mnie nie poinformujesz o tym to nie będzie Ciebie na liście i nikt Cię do akademika niestety nie wpuści!!!
Więc powtarzam dziś do 22 macie czas osoby, które do tej pory nie zgłaszały zapotrzebowania!!!
[ Dodano: 2009-09-01, 12:37 ]
UWAGA!!!
Padł mi telefon, jestem w pracy i będę dostępny pod komórką dopiero ok. 17 - w takim razie pisać na priv albo na ghansdorfer@gmail.com - pamiętajcie o deadlinie 22 dziś
ja jestem always we wro ;] i w piatek i sobote bede na miejscu (gdziekolwiek to miejsce bedzie )
_________________ Twoje konto przekroczyło maksymalną liczbę nieprzeczytanych postów: 1000 Zostały usunięte informacje o nieczytanych postach z wyjątkiem postów napisanych przez ostatnie: 3 dni
Liczba usuniętych nieczytanych postów: 7044
http://www.youtube.com/watch?v=TBZftxAMdio
Wydział: NE
Wiek: 21 Dołączyła: 27 Sie 2009 Posty: 6 Skąd: Wałbrzych :)
Wysłany: 2009-09-01, 23:03
Ale z was poligloci...
Jest tutaj ktoś z Wałbrzycha? Może znajdę kogoś w pociągu?
A w ogóle czy w cenę jest wliczony jakiś Tarabaniarz? Bo samej tarabanić się z walizką, gitarą i torbą będzie dosyć mało przyjemnie. I jak takie coś wtaszczyć do tramwaju? Łoj...
_________________ poziomki powstają poprzez przewracanie pionków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum